Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevim, venku je hezky. Drťičkou mi projíždí letošní Early Girl green-house. Cestou na boulder jsem se spálil s kámošem a pak si pěkně zalezl na šutru, takže pohodička ... :-)
Nevím, kde berete takový stavy ... po venku vždycky jen nejlepší. Lampy nemám rád, protože moc zmašťujou ...
Když to kouřím tak je to best of..jen možná sem pak trošku línej.... Ale po včerejšku mam s marihuanou i dost odlišnou zkušenost...Hulim bonga už asi 3 roky denně cca 2 Gramy....takže sem zvyklej na velký dávky...ale včera sem vařil nepál, byl v tom jeden malej samec,velký listy z minulé sklizně in a náký listí ze současného roundu.... A 2 litry mlíka..... No...dal jsem si 0.5 litru hotového + 0.5.l studeného z lednice(mléka) . No vypil sem to ve 22:00 ....ve 00:00 sem byl v autě ztočenej do klubíčka a klepal sem v křeči uplně celej....nemohl sem se kvuli tomu pohnout... Měl jsem evidentní halucinace,naprosto srovnatelné s lehkou intoxikací houbama.... No v 6:00 sem se probudil uplně,ale uplně totálně rozmrdanej jak kdybych vyhulil 10G přes bong před tim než jsem šel spát No a teď je 14:30 a já sem furt fatální..... říkám vám chtěl jsem si zavolat v tom autě sanitku..po trávě...chápete to někddo??Já teda ne..... V životě bych ani na vteřinu neuvěřil že THC něco takového dovede.... Rachot...
Tak to jsem rád že to neni nic divného A že nejsem jediný kdo si něco takového zažil. Jako fakt to bylo hustý,příště budu malinko (ale fakt jenom maličko) opatrnější Fakt jsi mě potěšil Moc s pokrmama zkušeností nemam a ty dřívejší věci prostě nešlapali....no tohle dupalo těžce... samec se nezdá. Přeji všem příjemné zážitky
Původní příspěvek od Dev1lagain Když to kouřím tak je to best of..jen možná sem pak trošku línej.... Ale po včerejšku mam s marihuanou i dost odlišnou zkušenost...Hulim bonga už asi 3 roky denně cca 2 Gramy....takže sem zvyklej na velký dávky...ale včera sem vařil nepál, byl v tom jeden malej samec,velký listy z minulé sklizně in a náký listí ze současného roundu.... A 2 litry mlíka..... No...dal jsem si 0.5 litru hotového + 0.5.l studeného z lednice(mléka) . No vypil sem to ve 22:00 ....ve 00:00 sem byl v autě ztočenej do klubíčka a klepal sem v křeči uplně celej....nemohl sem se kvuli tomu pohnout... Měl jsem evidentní halucinace,naprosto srovnatelné s lehkou intoxikací houbama.... No v 6:00 sem se probudil uplně,ale uplně totálně rozmrdanej jak kdybych vyhulil 10G přes bong před tim než jsem šel spát No a teď je 14:30 a já sem furt fatální..... říkám vám chtěl jsem si zavolat v tom autě sanitku..po trávě...chápete to někddo??Já teda ne..... V životě bych ani na vteřinu neuvěřil že THC něco takového dovede.... Rachot...
Tak toto není vůbec nic divného. Zažil jsem lidi, kteří trvali na tom, abych jm zavolal sanitku po jednom špekovi... A po mlíku už sem se párkrát taky ocitl v nechutnejch stavech
poslední dobou se mi stává po hulení celkem často, že si "stavy" a různý prožitku vsugeruji, a pak se opravdu dostaví... jako, třeba si řeknu, že budu slyšet na jedno ucho a na to druhý slyším o dost míň nebo si vsugeruju, že mám afro vlasy, a pak si pořád kontroluju, jestli je fakt nemám, včera, když jsem šel domů (zhulenej) jsem si říkal, že by bylo vtipný, kdyby za mnou šla dechovka, no a pak jsem se pořád otáčel, protože se mi zdálo, že za mnou jdou a vytrubují..., atd.
tak ja osobne mávam stavy rôzne ... občas sa smejem občas ma chytí svedomie ak som v poslednej dobe urobil niečo čo ma trápi tak si na to zhúlený vždy spomeniem a začne ma to štvať ... ale tak do minúty to vytesním z hlavy ... k tým dobrým stavom : tak mávam zaujímavé nápady nikdy sa nemám problém spečený smiať a najradšej som s holkou to je vtedy fajn nemám moc rád keď vie že som pri nej zhúlený pretože sa potom ku mne správa inak ... tak som si kúpil visine do očí a pred tým ako sa s ňou stretnem si občas dám takého menšieho prda a je mi s ňou strašne fajn
Citim sa uvolneny, hudba mi lepsie znie, jedlo mi viac chuti a sex je neskutocny a halucinacie z mary nemam. Ked si dam mensie sluky, tak aj cvicenie je omnoho lepsie. A rad sa pozeram na ludi, pozeram ako sa chovaju, je to zaujimave, vsetky tie medziludske vztahy a povahy
Původní příspěvek od Dev1lagain Když to kouřím tak je to best of..jen možná sem pak trošku línej.... Ale po včerejšku mam s marihuanou i dost odlišnou zkušenost...Hulim bonga už asi 3 roky denně cca 2 Gramy....takže sem zvyklej na velký dávky...ale včera sem vařil nepál, byl v tom jeden malej samec,velký listy z minulé sklizně in a náký listí ze současného roundu.... A 2 litry mlíka..... No...dal jsem si 0.5 litru hotového + 0.5.l studeného z lednice(mléka) . No vypil sem to ve 22:00 ....ve 00:00 sem byl v autě ztočenej do klubíčka a klepal sem v křeči uplně celej....nemohl sem se kvuli tomu pohnout... Měl jsem evidentní halucinace,naprosto srovnatelné s lehkou intoxikací houbama.... No v 6:00 sem se probudil uplně,ale uplně totálně rozmrdanej jak kdybych vyhulil 10G přes bong před tim než jsem šel spát No a teď je 14:30 a já sem furt fatální..... říkám vám chtěl jsem si zavolat v tom autě sanitku..po trávě...chápete to někddo??Já teda ne..... V životě bych ani na vteřinu neuvěřil že THC něco takového dovede.... Rachot...
Taky už od jedný doby nepiju konopné mléko ... Bíly jsem byl jako stěna a nekolikrat jsem zvracel, nemohl jsem mezi lidi myslel jsem si že je to moje posledni chvilka A to jsem mel jen jeden hrnek !!! tak 200 ml .. U takových veci si človek nemuže byt nikdy jisty, prto mene je nekdy lépe ..
A taky neco za ten den vykouřim
Nic by se nemelo podceňovat a už vubec ne konopi !
Uvolněnost, skvělá nálada, člověk přestane řešit problémy všedního dne.. ale už to není to co dříve..stávek trvá tak třičtvrtě hodiny a po té přichází únava a otupělost, ať je model jaký koliv. Pauza pomuže pouze částečně, po týdnu už je to zase ve starých kolejích. Ještě tak před děma lety jsem mohl pálit deno denně a stavy to byly stále parádní.. Kdyby třeba roční detox zase tohle vrátil, tak bych to s radostí podstoupil..
Teda ted jsem fakt mega zhulenej...(a nevím co dál k tomu říct )
Ne abych jenom přece nebyl uplně od věci , třeba teď se mi zdálo , že jím suchej Jogurt uplne fakt total suchej .