Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23 »
Autor
Téma 
Pepas
Stálý Člen

Karma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

No nevim, venku je hezky. Drťičkou mi projíždí letošní Early Girl green-house. Cestou na boulder jsem se spálil s kámošem a pak si pěkně zalezl na šutru, takže pohodička ... :-)

Nevím, kde berete takový stavy ... po venku vždycky jen nejlepší. Lampy nemám rád, protože moc zmašťujou ...

Mnoho různá pole + strom? - Outdoor 2011

Kytky na stromě - Outdoor 2010

Old Post 22-09-2010 v 18:09 PM
Pepas je offline   Profil uživatele Pepas   Find more posts by Pepas   Foto galerie člena Pepas   Click here to Send Pepas a Private Message   Add Pepas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 322

Mám se dobre a je mi fain jen bych nemel tak moc kourit ... Nic mě netrápi jsem spokojeny človek

Držte se

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 24-09-2010 v 23:04 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

Scott: přesně vystihl

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 25-09-2010 v 10:27 AM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dev1lagain
Stálý Člen

Karma uživatele Dev1lagain - 82% PěstitelskáKarma uživatele Dev1lagain - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

Když to kouřím tak je to best of..jen možná sem pak trošku línej.... Ale po včerejšku mam s marihuanou i dost odlišnou zkušenost...Hulim bonga už asi 3 roky denně cca 2 Gramy....takže sem zvyklej na velký dávky...ale včera sem vařil nepál, byl v tom jeden malej samec,velký listy z minulé sklizně in a náký listí ze současného roundu.... A 2 litry mlíka..... No...dal jsem si 0.5 litru hotového + 0.5.l studeného z lednice(mléka) . No vypil sem to ve 22:00 ....ve 00:00 sem byl v autě ztočenej do klubíčka a klepal sem v křeči uplně celej....nemohl sem se kvuli tomu pohnout... Měl jsem evidentní halucinace,naprosto srovnatelné s lehkou intoxikací houbama.... No v 6:00 sem se probudil uplně,ale uplně totálně rozmrdanej jak kdybych vyhulil 10G přes bong před tim než jsem šel spát No a teď je 14:30 a já sem furt fatální..... říkám vám chtěl jsem si zavolat v tom autě sanitku..po trávě...chápete to někddo??Já teda ne..... V životě bych ani na vteřinu neuvěřil že THC něco takového dovede.... Rachot...

1st Indoor zařivky 4x K2 --sklizeno
400w 10x papaya 2x DB sklizeno
600W 10x white widow -sklizeno
600w Chrystal 5x+ 4x skunk1/hindu kush-sklizeno
Bubbler vs hlína 600w Ap11,CM,ED,SSH,bubble gum--PRÁVĚ JEDE!!!

Devílkův out 4fun 2010 --PRÁVĚ JEDE!!!

Budoucnost patří těm kteří věří svým snům.

Občas děláme chyby tak hloupé,že se z nich nikdo ani nemůže poučit.

Co dělá lenochod když hoří les??? No hoří s nim

Old Post 25-09-2010 v 13:35 PM
Dev1lagain je offline   Profil uživatele Dev1lagain   Find more posts by Dev1lagain   Foto galerie člena Dev1lagain   Click here to Send Dev1lagain a Private Message   Add Dev1lagain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

devil - koukam, ze sis prosel konopnou inicializaci
THC umi divoky veci a predavkovani bastenim je vec zradna
ps - nektery pokrmovy zazitky byly pro mne horsi nez psychedelicky davky hub

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 26-09-2010 v 14:24 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dev1lagain
Stálý Člen

Karma uživatele Dev1lagain - 82% PěstitelskáKarma uživatele Dev1lagain - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

Tak to jsem rád že to neni nic divného A že nejsem jediný kdo si něco takového zažil. Jako fakt to bylo hustý,příště budu malinko (ale fakt jenom maličko) opatrnější Fakt jsi mě potěšil Moc s pokrmama zkušeností nemam a ty dřívejší věci prostě nešlapali....no tohle dupalo těžce... samec se nezdá. Přeji všem příjemné zážitky

1st Indoor zařivky 4x K2 --sklizeno
400w 10x papaya 2x DB sklizeno
600W 10x white widow -sklizeno
600w Chrystal 5x+ 4x skunk1/hindu kush-sklizeno
Bubbler vs hlína 600w Ap11,CM,ED,SSH,bubble gum--PRÁVĚ JEDE!!!

Devílkův out 4fun 2010 --PRÁVĚ JEDE!!!

Budoucnost patří těm kteří věří svým snům.

Občas děláme chyby tak hloupé,že se z nich nikdo ani nemůže poučit.

Co dělá lenochod když hoří les??? No hoří s nim

Old Post 26-09-2010 v 20:16 PM
Dev1lagain je offline   Profil uživatele Dev1lagain   Find more posts by Dev1lagain   Foto galerie člena Dev1lagain   Click here to Send Dev1lagain a Private Message   Add Dev1lagain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GreenhOrn
Nový Člen

Karma uživatele GreenhOrn - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 327

neni toco to bejvalo :-D

Old Post 29-09-2010 v 14:23 PM
GreenhOrn je offline   Profil uživatele GreenhOrn   Find more posts by GreenhOrn   Foto galerie člena GreenhOrn   Click here to Send GreenhOrn a Private Message   Add GreenhOrn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain
Když to kouřím tak je to best of..jen možná sem pak trošku línej.... Ale po včerejšku mam s marihuanou i dost odlišnou zkušenost...Hulim bonga už asi 3 roky denně cca 2 Gramy....takže sem zvyklej na velký dávky...ale včera sem vařil nepál, byl v tom jeden malej samec,velký listy z minulé sklizně in a náký listí ze současného roundu.... A 2 litry mlíka..... No...dal jsem si 0.5 litru hotového + 0.5.l studeného z lednice(mléka) . No vypil sem to ve 22:00 ....ve 00:00 sem byl v autě ztočenej do klubíčka a klepal sem v křeči uplně celej....nemohl sem se kvuli tomu pohnout... Měl jsem evidentní halucinace,naprosto srovnatelné s lehkou intoxikací houbama.... No v 6:00 sem se probudil uplně,ale uplně totálně rozmrdanej jak kdybych vyhulil 10G přes bong před tim než jsem šel spát No a teď je 14:30 a já sem furt fatální..... říkám vám chtěl jsem si zavolat v tom autě sanitku..po trávě...chápete to někddo??Já teda ne..... V životě bych ani na vteřinu neuvěřil že THC něco takového dovede.... Rachot...

Tak toto není vůbec nic divného. Zažil jsem lidi, kteří trvali na tom, abych jm zavolal sanitku po jednom špekovi... A po mlíku už sem se párkrát taky ocitl v nechutnejch stavech

Komár neni mucha pyčo

Old Post 29-09-2010 v 15:45 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fiklipos
Stálý Člen

Karma uživatele Fiklipos - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 329

zdravím,

poslední dobou se mi stává po hulení celkem často, že si "stavy" a různý prožitku vsugeruji, a pak se opravdu dostaví... jako, třeba si řeknu, že budu slyšet na jedno ucho a na to druhý slyším o dost míň nebo si vsugeruju, že mám afro vlasy, a pak si pořád kontroluju, jestli je fakt nemám, včera, když jsem šel domů (zhulenej) jsem si říkal, že by bylo vtipný, kdyby za mnou šla dechovka, no a pak jsem se pořád otáčel, protože se mi zdálo, že za mnou jdou a vytrubují..., atd.

stává se vám to taky?

Old Post 06-10-2010 v 18:12 PM
Fiklipos je offline   Profil uživatele Fiklipos   Find more posts by Fiklipos   Foto galerie člena Fiklipos   Click here to Send Fiklipos a Private Message   Add Fiklipos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vepřík
Stálý Člen

Karma uživatele Vepřík - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 330

Nestává, a ty si taky dej chvíli pokoj, nebo si vsugeruješ,že si třeba bobr na přehradě a začneš okusovat kmeny

Kombinací dezinformace a pronásledování vzniká nepřehledná situace, ve které konopí znamená heroin.

Old Post 08-10-2010 v 10:56 AM
Vepřík je offline   Profil uživatele Vepřík   Find more posts by Vepřík   Foto galerie člena Vepřík   Click here to Send Vepřík a Private Message   Add Vepřík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
akryl
Nový Člen

Karma uživatele akryl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 331

tak ja osobne mávam stavy rôzne ... občas sa smejem občas ma chytí svedomie ak som v poslednej dobe urobil niečo čo ma trápi tak si na to zhúlený vždy spomeniem a začne ma to štvať ... ale tak do minúty to vytesním z hlavy ... k tým dobrým stavom : tak mávam zaujímavé nápady nikdy sa nemám problém spečený smiať a najradšej som s holkou to je vtedy fajn nemám moc rád keď vie že som pri nej zhúlený pretože sa potom ku mne správa inak ... tak som si kúpil visine do očí a pred tým ako sa s ňou stretnem si občas dám takého menšieho prda a je mi s ňou strašne fajn

Old Post 26-10-2010 v 08:05 AM
akryl je offline   Profil uživatele akryl   Find more posts by akryl   Foto galerie člena akryl   Click here to Send akryl a Private Message   Add akryl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dragan
Nový Člen

Karma uživatele Dragan - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

Citim sa uvolneny, hudba mi lepsie znie, jedlo mi viac chuti a sex je neskutocny a halucinacie z mary nemam. Ked si dam mensie sluky, tak aj cvicenie je omnoho lepsie. A rad sa pozeram na ludi, pozeram ako sa chovaju, je to zaujimave, vsetky tie medziludske vztahy a povahy

Old Post 26-10-2010 v 09:14 AM
Dragan je offline   Profil uživatele Dragan   Find more posts by Dragan   Foto galerie člena Dragan   Click here to Send Dragan a Private Message   Add Dragan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 333

citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain

Taky už od jedný doby nepiju konopné mléko ... Bíly jsem byl jako stěna a nekolikrat jsem zvracel, nemohl jsem mezi lidi myslel jsem si že je to moje posledni chvilka A to jsem mel jen jeden hrnek !!! tak 200 ml .. U takových veci si človek nemuže byt nikdy jisty, prto mene je nekdy lépe ..

A taky neco za ten den vykouřim

Nic by se nemelo podceňovat a už vubec ne konopi !

Mej te se

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Naposledy upravil Scott 26-10-2010 v 20:04 PM

Old Post 26-10-2010 v 19:48 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 334

Uvolněnost, skvělá nálada, člověk přestane řešit problémy všedního dne.. ale už to není to co dříve..stávek trvá tak třičtvrtě hodiny a po té přichází únava a otupělost, ať je model jaký koliv. Pauza pomuže pouze částečně, po týdnu už je to zase ve starých kolejích. Ještě tak před děma lety jsem mohl pálit deno denně a stavy to byly stále parádní.. Kdyby třeba roční detox zase tohle vrátil, tak bych to s radostí podstoupil..

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 27-10-2010 v 20:36 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tHe_QuatRo
Nový Člen

Karma uživatele tHe_QuatRo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 335

Teda ted jsem fakt mega zhulenej...(a nevím co dál k tomu říct )
Ne abych jenom přece nebyl uplně od věci , třeba teď se mi zdálo , že jím suchej Jogurt uplne fakt total suchej .

Old Post 06-11-2010 v 00:00 AM
tHe_QuatRo je offline   Profil uživatele tHe_QuatRo   Find more posts by tHe_QuatRo   Foto galerie člena tHe_QuatRo   Click here to Send tHe_QuatRo a Private Message   Add tHe_QuatRo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmallDudeZombie
Stálý Člen

Karma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 336

Zhulený

2005; 1.st IN. 150w; Mazar, mendocino madness, U-Scrog ;
2008; Balcón. 1GWS ;
Ovlivnuje charakter pěstitele vysledný produkt a účinky cannabisu ? ;
2009; Hashberry, Honeybee, Purpurea ;

Legalizace.cz
Prožitek akutní intoxikace kanabis

мы в неба, в неба, в неба в небаaaa !!!

Old Post 22-11-2010 v 22:12 PM
SmallDudeZombie je offline   Profil uživatele SmallDudeZombie   Find more posts by SmallDudeZombie   Foto galerie člena SmallDudeZombie   Click here to Send SmallDudeZombie a Private Message   Add SmallDudeZombie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás