Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejvíc mne dostalo jak manageri Phila Morrise v klídku přiznají, že do Malborek se přidává ČPAVEK. Proč? Protože při inhalaci nikotinu s čpavkem dohromady dojde k lepšímu vstřebávání nikotinu do těla a tím ještě větší a hlavně i fyziké závisloti na tabáku..
tak to mě dostalo máš ňákej odkaz nebo to je jedna bába povídala...?
The impact of some constituents is better studied than that of others. Probably, the largest part of studies related to cigarettes’ ingredients, is devoted to ammonia, which is found in tobacco in diminutive levels, and which has been an ingredient of cigarettes since the 1950s.
tak to mě dostalo máš ňákej odkaz nebo to je jedna bába povídala...?
Na to nepotřebuju žadnej důkaz , 8let sem pracoval pro PMČR a.s. a videl sem na vlastní oči , jak se ty tuny tabaku perou v obroskejch nerezovejch válcích ve čpavku při nejakejch 70°C a to opakovaně , tim se z něj dostane to skutečne aroma tabaku a pak tam to té hmoty , jo už píšu hmoty ne tabáku pak naperou asi 500-2000 druhu chemickejch látek většina Éček aby byla cigareta v takovem stavu jakou ji znáš .
Hele uplně jednouduše to zjistí každej , jak ?? Vemte krabičku cigaret az ji poprvé otevřete tak si ji strčte pod nos a utrhnete ten alobalovej obal , hned si k tomu čuchnete a co cejtíte ??? Tabák ?? NE čpavek !!!!
Na to nepotřebuju žadnej důkaz , 8let sem pracoval pro PMČR a.s. a videl sem na vlastní oči , jak se ty tuny tabaku perou v obroskejch nerezovejch válcích ve čpavku při nejakejch 70°C a to opakovaně , tim se z něj dostane to skutečne aroma tabaku a pak tam to té hmoty , jo už píšu hmoty ne tabáku pak naperou asi 500-2000 druhu chemickejch látek většina Éček aby byla cigareta v takovem stavu jakou ji znáš .
Hele uplně jednouduše to zjistí každej , jak ?? Vemte krabičku cigaret az ji poprvé otevřete tak si ji strčte pod nos a utrhnete ten alobalovej obal , hned si k tomu čuchnete a co cejtíte ??? Tabák ?? NE čpavek !!!!
Pro Plantera a ostatní: Ten důkaz je ten odkaz na VELMI zajímavé video a hodil jsem ho už na 4 řádek od spodu v tom předchozím příspěvku..sis to kromě těch 2 posledních řádků moc nečetl co..
OPRAVDU VŠEM DOPORUČUJI TO ZHLÉDNOUT! Kuřákům i nekuřákum(cigaret), protože mne tento dokument fakt dostal a už se vůbec nedivím, že je taková šance po cígách dostat raka, protože po takovém masakru co udělají s tabákem už v podstatě o tabák vůbec nejde!
Jak píše Hlava - tabák v cíčku je "jen" nějaká karcinogení hmota co vzdáleně jen vzhledem připomíná nasekaný tabák, zabalená v bílém papírku..! A jako bonus po vykouření pár krabiček toho hnusu se stane člověk závislý jak fyzicky tak psychicky! Pánové oni na to mají laboratoře, kde dokonce testují míru závislosti a vymýšlí jak to udělat a co do té "hmoty" tam ještě přidat, aby byla ta závislot co možná NEJVĚTŠÍ a NEJRYCHLEJŠÍ! A nejde jen o čpavek i když se prej jeví jako "dobrá volba" a i marketingově prý hodně pomohl..a je to i jasné víc závislých = víc prodaných cigaret
Je to hnus..vše je zmíněno v tom dokumentu..nikdo se s tím tam netají, už jen proto, že závislí kuřáci už stejně jen těžko přestanou i když to třeba o tom čpavku i vědí..prostě mazec..
Původní příspěvek od Mirex Myslíš že to dělaj i s tabákama co si člověk koupí v paklíku bo já kouřím Javaanse.
Jo v Javaanse je taky "vypranej" jestli si bališ kup si Golden Virginia kde jsou udajne jen 4Éčka nebo Pueblo ten je prej čistej tabak , ja ho davam do brk a od ty doby co jsem ho zacal použivat jsem po ranu přestal hodinu chrchlat jako po tabaku z cigar ...
citace:
Původní příspěvek od PLANTER to bi mě taky zajímalo ale to už je moc chtělo by to přesunout debatu jinam pač to nemá s threadem co dělat