Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já a pár kámošů vemem brko do huby jen málokdy, podle me ma kouzlo pouzivani sklenenek. Dalo by se tu polemizovat jak velkej kotel je optimalni, ale u me sklenenky jednoznačne vedou. Je to o tom pozorovat jak pomalu hnedne, jak se to v ní usazuje. Znám pár huličů z brna co zase naopak tvrdí že ke každýmu novýmu géčku nový sklo, ale je to blbost. Potom člověk když je v nesnázi tak se zhulí jenom z toho že sklenenku vyšituje. Pak si ji prohlídne a vzpomene na kolika kalbách už posloužila. A pak jednoho dne prostě spadnena zem a rozbije se a potom je člověk moc nestastnej... Mnohdy se bavime treba hodinu jen o starejch dávno rozbitejch sklenenkach, a jaký modely jima prolitly... Meli jsme jednu co vydrzela skoro rok huleni ve ctyrech lidech. Proste nostalgie--
No toz ja ssi taky odhulil svoje z fajek. Nektery jsem ssi vyrezaval a delal sam, par jich koupil, sem tam nejakej ten vodar,bong. No ale zacal jsem hulit speky a uz skoro nevezmu faju do huby. Jeden kamarad mi dokonce pred nejakou doubou rekl ze jsem Ortodoxni kurak jointu. Toz tak nejak
edit: oproti poslednímu příspěvku se muj postoj poněkud změnil
momentálně mam rád bonga, a to mooooc - když už si zakouřim, tak bong, brčka motam jenom vyjímečně
LSD25: ta voda se tam taky musí vyměňovat, víme
já osobně vyměňuju vodu po každým kouření
vodu urcite menim aj ja po kazdom huleni ale co tak flasu...to sa mi uz moc nechce....ale skuste si niekto nechat flasu v bongu aspon mesiac dva a hned vas prejde chut na dalsie bonga...raz som dokonca videl flasu po asi rocnom dennodennom huleni a poviem vam ze z nej by som si teda bongo ani nedal....takze sprava pre LSD25: SKUS TO OBCAS VYMENIT....
Na poriadne sfajčenie volím vodné bongo /pár tučných vie vždy poriadne naštartovať/, ak si chcem s chuťou pohúliť vytiahnem niektorú fajku, alebo bublačku..jointíky balím len fakt výnimočne..
v pionyrskych dobach jsem hulil z drevenych dymecek nebo fajek, pac takova vec jako "sklo" tady u nas na Valachach leta pane 2000 jeste nebyla objevena, posleze jsme presli na ruzne umelecky foukane sklenene fajky, pac to tady vyrabel jeden tipek, pak ze skla a az na VS jsem se naucil balit speky (1 z hlavnich veci, kterou jsem se tam naucil) a u toho jsem vicemene zustal.. A az budu stary hrib, koupim si vaporizer
tak vis jak..baleni je o zvyku...kdyz sem se pristehoval,tak sem to taky neumel,ale pak mi to jednou ukazal bratranek,jak se to bali a pak sem se snazil a snazil a speka ubalim a to mi staci....
to je snad uplne jasny ne. nejcastejc a nejradsi kourim spiky ne nad to si ubalit pekny bambaro. jinak treba vodni dymka taky neni k zahozeni ale skerko v ni moc rychle hori. ale na druhou stranu nemmusim ani triochu fajfky. kdyz je treba drevena tak to si skoro ani nezahulim
.:peace and flowers:.
Ja nejcasteji hulim z drevene fajky nebo skla, ale stve me jak se tam porad usazuje dehet a mazlave kdovico, takze si myslim, ze nejlepsi je bongo a speky
Mir