Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23 »
Autor
Téma 
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

mám neteřinku , vylezl jí první zoubek.....a já ji říkám: tak , Barunko, vyčistit zub a jde se spát!

Old Post 05-08-2005 v 09:02 AM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Winston Smith
Stálý Člen

Karma uživatele Winston Smith - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 322

Nesmrtelná asi nebude, ale pamatuju si ji - Gravitace je spravedlivá, působí jak na chudé tak na bohaté

Old Post 06-08-2005 v 18:38 PM
Winston Smith je offline   Profil uživatele Winston Smith   Find more posts by Winston Smith   Foto galerie člena Winston Smith   Click here to Send Winston Smith a Private Message   Add Winston Smith to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ututatisises
Nový Člen

Karma uživatele ututatisises - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

kdyz jsem byla blondynka,rikali mi ze jsem blba,protoze jsem blondyka,tak jsem se prebarvila na cerno,a ted rikaji ze jsem blba jako blondynka....................ale to bude asi to huleni...

Old Post 08-08-2005 v 17:54 PM
ututatisises je offline   Profil uživatele ututatisises   Find more posts by ututatisises   Foto galerie člena ututatisises   Click here to Send ututatisises a Private Message   Add ututatisises to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ututatisises! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 324

Thcmh: Jede ci*án v autoškole a instruktor mu říká, co to bylo za značku?
Ci*án odpoví: hliníková vrátíme se VYBORBY!!!!! :-)))))))

Old Post 14-08-2005 v 08:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 325

sorry VYBORNY!!!!!! :-))))

Old Post 14-08-2005 v 08:54 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

Lobogo !!!

Old Post 14-08-2005 v 11:13 AM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DABZ
Nový Člen

Karma uživatele DABZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 327

Vcera sme z kamošem seděli vlese a kdyz sme dokouřili brk
já říkám:Začíná se nějak stmívat
On:Mně není tma já mám 2 mikyny
docela nás to rozbilo

Old Post 14-08-2005 v 11:57 AM
DABZ je offline   Profil uživatele DABZ   Find more posts by DABZ   Foto galerie člena DABZ   Click here to Send DABZ a Private Message   Add DABZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnar
Stálý Člen

Karma uživatele ragnar - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

Viete ktora zelenina ma najviac alkoholu? No predsa vygrcana kapusta.

Old Post 14-08-2005 v 22:39 PM
ragnar je offline   Profil uživatele ragnar   Find more posts by ragnar   Foto galerie člena ragnar   Click here to Send ragnar a Private Message   Add ragnar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ludwigh
Stálý Člen

Karma uživatele Ludwigh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 329

Nič mi to nepovedalo.

Old Post 15-08-2005 v 14:58 PM
Ludwigh je offline   Profil uživatele Ludwigh   Find more posts by Ludwigh   Foto galerie člena Ludwigh   Click here to Send Ludwigh a Private Message   Add Ludwigh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ludwigh
Stálý Člen

Karma uživatele Ludwigh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 330

Obhajoba nácka: Niekto stráca rozum rokmi a niekto vlasmy. Mi sme ty druhy.

Old Post 15-08-2005 v 15:03 PM
Ludwigh je offline   Profil uživatele Ludwigh   Find more posts by Ludwigh   Foto galerie člena Ludwigh   Click here to Send Ludwigh a Private Message   Add Ludwigh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 331

Ja sem napsal moji holce co je zdaleka SMS ..."mam te rad jako hasis,vidame se malokdy ale stoji to za to"a byla spokojena

Old Post 15-08-2005 v 19:45 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neozzyzoro(n)
Nový Člen

Karma uživatele Neozzyzoro(n) - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

V hospode:
Tak co kamo mas auto?
Nemaaam.....
Jo a jakeeee?????

Old Post 16-08-2005 v 10:10 AM
Neozzyzoro(n) je offline   Profil uživatele Neozzyzoro(n)   Find more posts by Neozzyzoro(n)   Foto galerie člena Neozzyzoro(n)   Click here to Send Neozzyzoro(n) a Private Message   Add Neozzyzoro(n) to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skaff
Stálý Člen

Karma uživatele skaff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 333

střed křoví je křed DD

** in joint we trust **

Old Post 17-08-2005 v 22:37 PM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 334

Vcera s dvouma kamosama v hospode po dobrem zeli a nejakem tom pivu:
A:"Kolik tady stoji pivo?"
B:"Stejne jako vcera."

Nevim jestli vam to prijde vtipne ale me to v tu chvili docela rozsekalo:-))

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 18-08-2005 v 07:24 AM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 335

Ja na kamose: jaky mam voci?
a von: ty vole, mas vicka privreny jak vlastovicka picku...:-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 19-08-2005 v 13:28 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odoctor
Stálý Člen

Karma uživatele odoctor - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 336

hehee profesor fyziky u nás na střední: (začatek hodiny a jeho proslovu):

"když vyjdeme ven, tak potkáme kaluž ....."

:-))))))))))))

Kdo kontroluje minulost, kontroluje budoucnost: kdo kontroluje současnost, kontroluje minulost …

Old Post 19-08-2005 v 14:06 PM
odoctor je offline   Profil uživatele odoctor   Find more posts by odoctor   Foto galerie člena odoctor   Click here to Send odoctor a Private Message   Add odoctor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás