Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
IMHO hnojení na vývoj květu z hlediska časovýho nemá moc velkej vliv. Nejsem žádnej velkej pěstitel a moc o tom teda nevim, ale podle toho co tu píšou ostatní to nějak ovlivnit nejde. Já to taky hnojim dost, ale to jak brzo to začne kvést záleží na modelu a na klimatickejch podmínkách.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
zdarec mam tady takovej mensi problem s jednou kytkou mam uz kytku zhruba asi 3 mesic a mam ju strasne malinkou asi okolo 20 cm potom mam jednu kytku ktera je o nejakou dobu mladsi a je vysoka skoro 50 cm nevite cim to je pls?
tak parada, jak jsem pochopil na kvet je jeste brzy. Ma kazda odruda jinej rustovej harmonogram, tak kdy bych mohl ocekavat nejake deni u shamanu? dikes koumaci
Tak to zalezi uplne na mrde veci kheeemo,tahle genetika by mela zacit tak v polovine Srpna,ale cim vic mista na koreny bude mit,a cim vic dusiku v pude,tim dyl ji to potrvaa nez se prepne.Muzes to ale urychlit dyz ji uz ted zacnes zalivat nakym PK13-14 atd.
Kdy mam přejít s alga grow na alga bloom ? ještě před květem nebo až na květu? někde jsem četl, že je dobré už krátce před květem, ale jak poznám, že se kytky v brzké době chystají kvést? ..
hej ja to taky nak nepoznam,ale pěstuju prvni rok tak chapeš :-D mě ukazali pohlavi. Mno alespon vim že je to samice :-) jinak s tim květem fakt nevi. Jak prostě uvidim že to začina kvést tak začnu hnojit. Jsem kapku zhuleny tak sry za chby .....
hlavne kazdej model zane kvyst po svym..vetsinou lepsim genetikam to trva dyl...ja mel kdysi pod lampou chronika a nakej no name no a ten no name zacal kvyst o mooc driv a celkove byl rychlejsi..chronik byl pak samozrejme ale zase o to lepsi takze neves hlavu to ze to kamosum uz kvete nic neznamena
Potřebuju poradit.... říká se když pěstujete venku na zahrade trávu zřízků tak až bude vhodná doba tak jí musíte zakrýt nebo dát do tmy na 3 dni aby přepla na palice. když máte skankový semínko a dáte ho ven, tak musíte to taky zakrý t,nebo se to přepne samo__???jako třeba až se začne dřiv smtmívat??? nebo az bude min svetla??protoze ja mam uz skoro 190cm ale ani jedna palice.hafec vetvi,ale ani jedna palice. naky hnojivo??nebo tomu neco chybi???nebo už to skankovy seminko s tím nema nic spolecnyho..
TEKNO.............23
RYCHTA
-----FUCK IT ALL-----
4SC
mam tak 180cm velký kytky nádherně voněj (3) ,ale zatím ani jedna palice,palička,,,kurva prostě nic. Mam skunkové semínka, ale nejsou z řízku. Lidi co měli minulej rok venku řízky,tak to byly hyjeny jak sv.... ale taky ani jedna palička, nakonec se s toho vyklubali takový šmelný nedozrávky. Právě lidi říkaly že ta kytka změní ten proces, když ji na 3 dni zakryješ. Ale nevím když ty kytky nejsou z řízkůů..................... Existuje naka rada?????????????pomoc?
TEKNO.............23
RYCHTA
-----FUCK IT ALL-----
4SC