Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Kreslíte si ? – Galerie
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

Tyhle obrázky zobrazujuou aktuální stav mysli v době nakreslení, jsou kreslený ve škole při Angličině a právních normách, a ač to tak nevypadá nakreslit jen jeden z nich mi dalo skoro hodinu a půl práce, strašně jsem to prožíval a piplal se s tím, možná vám to tak nepřijde ale mě přijdou úplně magický, kouknu se do sešitu a zjistím že na tý a tý stránce jsem se při hodině dost nudil a na jiný že jsem měl radost, ...
Tady mám ukázky Radosti, Sklíčenosti a Strach před zkouškou :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 15-07-2004 v 12:18 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjafarmerbomber
Stálý Člen

Karma uživatele ganjafarmerbomber - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 306

Ja jsem na malovani naprosty antitalent ale moje mamka maluje o 100 6 a naprosto nadherne (skoda ze sem to po ni nezdedil a skoda ze nemam scanner)

Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world
BY MANOWAR

Old Post 22-07-2004 v 10:41 AM
ganjafarmerbomber je offline   Profil uživatele ganjafarmerbomber   Find more posts by ganjafarmerbomber   Foto galerie člena ganjafarmerbomber   Click here to Send ganjafarmerbomber a Private Message   Add ganjafarmerbomber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimoza
Stálý Člen

Karma uživatele mimoza - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

kedysi..rok dva dozadu

Old Post 23-07-2004 v 17:17 PM
mimoza je offline   Profil uživatele mimoza   Find more posts by mimoza   Foto galerie člena mimoza   Click here to Send mimoza a Private Message   Add mimoza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eNDy
Stálý Člen

Karma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 308

ako kazdy vie zhuleny sediet v skole a pocuvat profaka je nudaaaaaaaaaaaaaaaaaa. tak preco nevyuzit cas?
skolsky rok 2003/2004 bol ako stvoreny na kreslenie

Old Post 04-08-2004 v 01:46 AM
eNDy je offline   Profil uživatele eNDy   Find more posts by eNDy   Foto galerie člena eNDy   Click here to Send eNDy a Private Message   Add eNDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leveller
Stálý Člen

Karma uživatele leveller - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 309

tak doufám že se vám to ukázalo......

Old Post 27-08-2004 v 12:14 PM
leveller je offline   Profil uživatele leveller   Find more posts by leveller   Foto galerie člena leveller   Click here to Send leveller a Private Message   Add leveller to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leveller
Stálý Člen

Karma uživatele leveller - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 310

..tak teď snad dělal jsem to v normálním kreslícím programu Win XP ..a to pouze myší ( tak trochu pakárna )

Old Post 27-08-2004 v 12:22 PM
leveller je offline   Profil uživatele leveller   Find more posts by leveller   Foto galerie člena leveller   Click here to Send leveller a Private Message   Add leveller to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaO
Stálý Člen

Karma uživatele MaO - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

taky si kreslim sice na zed ale taky kresleni na papir kreslim i maluju docela dost ale nemam skener ani fotak takze vam to ukazu az tu zase bude kamos.
to TOP jak je na ty skyce tak v TOPácich nejsem to sem si jen tak kreslil z nudy

Old Post 29-08-2004 v 18:44 PM
MaO je offline   Profil uživatele MaO   Find more posts by MaO   Foto galerie člena MaO   Click here to Send MaO a Private Message   Add MaO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

trosku sem si hral ve Macromedia Fireworks, taky si nekdy z nudy kreslim ve windowsim malovani - tady je jeden z mych tagu, rad si hraju se slovama (us bude ta sklizen tak budu zase hodne malovat)

schvalne co na to reknete, casem pridam vic veci, hodne graffiti skic - bohuzel delam styl kterej skoro nikdo nedela

cekam na reakce..

tenhle tag se me as tak nepoved, s mysej se kreslit moc neda (je to dost hardkor).. asi si pudu koupit Tablet - pouziva ho nekdo na kresleni?

Naposledy upravil da_tatrman 06-09-2004 v 12:38 PM

Old Post 06-09-2004 v 12:30 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Strdy
Nový Člen

Karma uživatele Strdy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 313

Sem stejnej jako THE HAMP CULTIVATOR. Taky vám něco pošlu. Sháním semena matroše sweet dreem jestli jich máte někdo pár navíc tak se mi ozvite. Mějte se.

Old Post 17-09-2004 v 07:47 AM
Strdy je offline   Profil uživatele Strdy   Find more posts by Strdy   Foto galerie člena Strdy   Click here to Send Strdy a Private Message   Add Strdy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 314

Tak toto je moj stolík..... celý som ho pokreslila, už aj ďalší je skoro dokončený.... prikladám nejaké detaily....

Tajomstvo voňavého šatníka

Old Post 17-09-2004 v 12:30 PM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 315

Toto je moj stolik, ktorý som celý pokreslila...
Prikladám pár detailov, niektoré sú už z druhého stolíka na ktorom sa poctivo pracuje

Old Post 17-09-2004 v 12:33 PM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 316

no jen tak dal,... az bude fotacek, poslu taky svuj stolek,.... je zvlastni, ze nejsem jedinej kdo ma tehdence, udelat si,..... stolek...

lObOtomI

Old Post 20-09-2004 v 18:09 PM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

lub: zprvu to vypadalo jako nějaký tetování

stolek jsem dělál naposledy na gymplu, rozhodl jsem se zamaskovat všechny původní čmáranice do jednoho velikýho díla, ale v polovině mě přinutili všechno osmirkovat a přelakovat

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 21-09-2004 v 12:55 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 318

jo skolni lavice to bylo moje, dycky sem je tak pomaloval ze me to bylo lito to tam nechat a tak sem to musel prekreslovat na papir

Old Post 21-09-2004 v 17:50 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Příspěvek č. 319

Tak este nejake foto zo stolika

Old Post 22-09-2004 v 20:37 PM
GREEEN
Stálý Člen

Karma uživatele GREEEN - 65% PěstitelskáKarma uživatele GREEEN - 65% Pěstitelská

Haluz Příspěvek č. 320

tohle kreslil kamos ale je to blazen zere strasne moc hub )
... http://www.greenpct.wz.cz/pic/Hilbert.jpg

Old Post 25-09-2004 v 13:47 PM
GREEEN je offline   Profil uživatele GREEEN   Find more posts by GREEEN   Foto galerie člena GREEEN   Click here to Send GREEEN a Private Message   Add GREEEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás