Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
trochu offtopic: Ten tvuj avatar je pěknej,ale ta kundička, co má toho medvídka na rameni je ještě hezčí To by byla prdel,kdyby si někdy náhodou takhle prolejzala Growera a našla se u tebe v treadu No každopádně je to hustý rošťá. Jo a abych nezapomněl, hrozněse mi líbí fotka "Pozdravz Venuše". Jsi uplnej umělec Cau
Tak pánové nedá mi to a taky přispěju svým želízkem do ohně. Ta dívčina na fotce je opravdu mňam. Tetování, hmm značií to tak trošku co si asi myslí o kouření našich miláčků co každoročně pěstíme navíc navštěvuje Growshop No a nikde vedle ní nevidím nikoho kdo by se k ní lísal nebo vypadal že k ní patří.
Co z toho plyne?
Papajo, kámo, zřejmě jsi udělal véééélikou chybu a musím souhlasit s roccikem. To číslo mělo bejt tvoje, takováhle šance, hmm no možná no příštím Reggae meetingu
měj se a směj se
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
no jo, blbec jeden. Jsem si četl ten příspěvek už když ho Papaja napsal tak mi to nějak vypadlo No ale zkrátka to stejně nic nemění na tom co z toho plyne
Místo Growshopu Baumax, čert to vem
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
omluvte sníženou kvalitu fotografií-mám ted na dobu opravy praotce všech digitálů
je to jako jezdit v mercedesu a přesednout zpátky do trabantu-no přežiju měsíc a jedu zas v bmw
někdo mi ukradl moji hermafroditu viz další příspěvek...tato květina byla kousek od Felixe...a to rozhodlo..musel jsem ji opidlat. Abych ji vozil autem, tak na to je už moc velká. Sklízečovi taky radost nechci dělat, takže velké palice-hořejšky musely dolů a už je suším...škoda
za zvuků úvodní melodie k seriálu Létající Čestmír prohlašuji:
Felix byl ukraden
Bůh buď milostiv duši zloděje
felixi rozsviť v něm jiskru lásky
bohužel ho už neochutnám
ještě že brother z klubu bonsaistů má sestru
poprvé přináším report o této rostlince
celkem 4x krát přesazovaná
důkaz, že i v pokročilém květu má cenu přesazovat omluvte zhoršenou kvalitu fotek u příspěvků z poslední doby co se dá dělat svůj fotoaparátek uvidím až za týdny