Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
25.nekdy mi pripada,ze uz je vse ztraceno.nekdy ale stihnu pookrat,ze mam jeste spoustu casu.nechci se dozit nejak vysokeho veku(duchodkyne),neb mam z toho hruzu.vzdy jsem chtela zemrit v 27letech.last rok umrela jedna kamaradka v tomto veku a najednou jsem mela divny pocit.a jeste k tomu vsechno tak leti...a 27let mi je za chvili.chci toho jeste,sakra,dost zazit doma v cz a vubec...ja proste nestiham!snad zatim nestiham ani umrit,takze bych to vlastne zase videla na pohodicku.
Původní příspěvek od Lora 25.nekdy mi pripada,ze uz je vse ztraceno.nekdy ale stihnu pookrat,ze mam jeste spoustu casu.nechci se dozit nejak vysokeho veku(duchodkyne),neb mam z toho hruzu.vzdy jsem chtela zemrit v 27letech.last rok umrela jedna kamaradka v tomto veku a najednou jsem mela divny pocit.a jeste k tomu vsechno tak leti...a 27let mi je za chvili.chci toho jeste,sakra,dost zazit doma v cz a vubec...ja proste nestiham!snad zatim nestiham ani umrit,takze bych to vlastne zase videla na pohodicku.
Hele Loro a nebyla by to skoda? Umirat ve 27 letech....bude mi 28 a nechtel bych bejt uz pres pul roku mrtvej...je toho jeste hodne co jsem nestihl a ty jak pises tak taky... :c))))
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
ja sama nevim. prave me desi, ze je to za chvili. no, mam proste casto takovy moje nalady...
to bude asi tim vekem . no a jestli se to bude zhorsovat .
4 Lora
Rači si nic nikam neposouvej a nech fšechno na přirozenym chodu tadytoho světa. Bych se asi zbláznil kdybych každej den řešil: "už jen 1467 dní a je konec, co sakra budu dělat, co jenom budu dělat"
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
že nestárnu kontinuálně (jako průběžně), ale spíš zpětně, až když vzpomínam kolik mi zase je a co už jsem zažil - v poslední době fakt občas nevim kolik mi je (houpe se mi to v hlavě obvykle tak mezi 22-25 )
takže to bude docela hustý až mi bude třeba 65 a já se budu furt cítit na 30, budu si myslet že jsem hrozně v poho, ale budu třeba úplně mimo (něco jako Homer na Lolapalooze)
jo, to stárnutá jsme teďka řešili s kolegou( tomu je 34, ale furt je hrozně v poho) a přišli jsme na to, že člověk většinou děsně zestárne, když založí rodinu (jako dítě, etc.) - pak už přichází ZODPOVĚDNOST a svoboda svym způsobem do prdele...
...by bolo spekov keby som za kazdy rok zivota jeden stahol... do jednej z x-nastok som ale zaostal... a odvtedy to usilovne dohanam
akurat kukam na datum... a vidim to tak ze zapalovac sa blizi k dalsiemu, pomyselne 19.temu speku ... uz je na case chwope... 19 sa mi zda taak moc... co bude ked sa preradim do dalsej skupiny... pomooc
to BohouR
zadnou vodecku, ani havanu "nechlastam" ,co nejdriv ti snad zaslu tu fotku,abys mohl zhodnotit
to Taker
zadny dny neodpocitavam,az tak bokem nejsem
citim se v poho-mlada (ikdyz teda uz jsem poznala i mladsi kamarady nez ja!!!,to se mi vlastne v Evrope nestalo,byla jsem zvykla byt jen tou nejmladsi).az kdyz zacnu nekdy tak nad vsim premyslet,tak to vede k...
k anketě:
Tý vole nezletilci ste mě docela překvapili, že vás tu je taková banda. Hmm.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4 oTis
Hej já psal že ste mě překvapili a né že mi tu vadíte - kura to je sakra rozdíl
4 Filo
Jo souhlasim s/z ZMonic(k?)ou, nemoch bys to aspoň pro mě přepočíst Díkes
Mě bylo 14, ale určitě bych neměl zapomenout na to, že jakákoli debata na to esli sem příliš mladý na to, abych dělal takovéhle skopičiny (pěstoval, hulil, ...) není na místě, páč sem na záčátku nenapsal, že mi těch čtrnáct bylo před sedmi lety. Jo a požehnaného věku se dožiju-ve stovce si dam před služebnou PČR na vozíku 100vkového Herera a oni mě nezavřou, páč na to budu starej a určitě to bude stařeckou demencí.