Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, white rhino fem. - 60. den kvetu (prepnuti 12/12). jak dlouho jeste myslite? zejtra sem chtel naposled zalit vodou a pak uz jenom cekat az to vyschne a dat na den do tmy..
Zdravím tohle je auto diesel x auto blueberry, v pondělí bude mít 8 týdnů, podle seedbanky by se mělo kosit v 8-10 týdnu. Bohužel já to nepoznám proto by mě zajímal váš názor, děkuji za odpověď
Původní příspěvek od jolandovec Zdravím tohle je auto diesel x auto blueberry, v pondělí bude mít 8 týdnů, podle seedbanky by se mělo kosit v 8-10 týdnu. Bohužel já to nepoznám proto by mě zajímal váš názor, děkuji za odpověď
To má ještě čas. Až začnou hnědnout chloupky... Věřil bych seedbance a nechal to kolem toho 10 týdne
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk