Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2.otazka: Neviem sa rozhodnut ci regural ale feminized.........
Nebolo by lepsie kupit regural kde by boli aj samci a mohol by som si vypestovat vacej semenok?
A ako to je s nirvanou?Moze hrozit po objednavke a odbere semienok na poste navšteva policajta?
nemaj paranoiu semienko ako take thc neobsahuje... ja som objednaval 2 x z www.nirvana-shop.com a vsetko prislo v pohode a bez policie ... posielaju to vzdy ako nejaky reklamny predmet prvy krat mi to prislo v pere a druhy krat v umelom srobovaku pre deti... su vcelku vynaliezavy mimochodom je to aj po cesky takze nieje problem to objednat ... peace a nemas za co...
Co rikate na nejaky konflikt Gypsy nirvana a zmenu stranek na http://www.seedboutique.com ,nirvana semena tam ted maji hodne levne 12.29$ nebo 9.97Eur za 10semen a slibuji ke kazde objednavce bonusovy pack semen,chcou,aby jsme se o ty bonusova s nekym podelili,aby se pridali ke stale rostoucimu spolecenstvi.Ja myslim,ze ta cena je vice nez lakava