Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nemam papiry a ani je nechci pac mam strach (spousta nezodpovednych ridicu + moje neschopnost se soustredit + nemam na bezpecne auto) ale i tak je mi jasne ze nekteri ridici i kdyz jsou skoureni jak spina tak sou mnohem bezecnejsi nez nekteri "cisti" ale samozrejme pokud se nekdo zpuka ze nemuze chodit tak by ridit nemel i kdyz se u toho sedi.....
deda mraz: ten debílek ve škodovce si tvůj trest zasloužil, jsem s tebou . už jsem to taky zažil (předjíždím a boreček začal přidávat, naštěstí jsem měl rezervu, plyn šel až na podlahu a borečka jsem nechal za sebou). každopádně takové kretény na cestách nesnáším a ty jsi ho ztrestal pěkně
jasný, pokud to honění nemá cenu, tak to srát na to, ale pokud máš rezervy (jak motor, tak cesta před tebou, tak proč ne). další případ demence se mi stal, když se na mě tlačil někdo s vytuněným starým bmw, tak jsem ho pustil a on se zařadil přede mě a začal brzdit, musel jsem brzdit taky a on se pak rozjel. takovéhle lidi fakt nechápu, normálně vytáhnout z auta a nakopat prdel. nejsem žádný násilník, ale v těchdle případech jde o životy lidí, kteří se chtějí prostě přepravit z místa A do místa B.
No jezdim docela dlouho a tak bych rád přispěl trochou teorie a praxe ..
Předjíždění mi slouží k tomu, abych předjel někoho kdo brzdí, omezuje a třeba i smrdí (wartburkáři vědí
Jako řidič musim ale vědět jestli na to mam nebo ne, jenom tak můžu předejít té trapné situaci, kdy jsem vedle auta v protisměru, zrychlení prd prd cylilink, přičemž se otočím doprava, tam v medvědu nařvanej chlápek v kravatě se sponou s pohrdavým úsměškem přidávající plyn, aby mně před sebe nepustil ..
Když na to nemám tak se prostě necpu, no ale protože taky nemam silnou káru, dělam to odjakživa tak, abych měl výrazně větší rychlost (aspoň o 30-40) než to předjížděný auto, pak můžu předjíždět favoritem jakýkoliv auto, ale důležitá je znalost silnice .. někdy stačí být vzadu a mít lepší výhled a tak můžu vyjet dřív než ten přede mnou a získat tim rychlost ..
Nahlas tedy potvrzuju, že lze předejít tomu, aby se Ti někdo vysmál, ce to jen jezdit hlavou .. toť má skromná připomínka
viděli jste perfektní starší spielbergův film Duel? - chlápek jeden po opuštěných amerických silnicích, když před se objeví starej úplně černej truck, o hodně silnější než auto toho chlápka, ale jede pomalu, tak on na něj mávne ať ho předjede, ale když ho začne předjíždet, zrychlí a v protisměru se objeví jiný auto a chlápek málem nepřežije. Ale to ještě netuší, že souboj začíná...
skvělej film plnej napětí, sežeňte si ho - možná i proto mám z automobilismu strach.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
drinker hulič: jestli je to to, co myslím, tak jsem viděl jen posledních asi 10minut. Fakt mě to dostalo, protože jsem vůbec nechápal, o čem ten film byl, ale těch posledních deset minut tam nějakej maník trápil totálně zadřenej motor a pronásledoval ho nějakej náklaďák Je to ono?
2 bohour: Mnoo, ale něgdy je to zábava. Já se přiznám, a zatraťte mne - mne to prostě baví. Ale zásadně NEZHULENÁ!
To potom pod vlivem si to řítím tak 40-60km/h a fšichni si klepou na čelo, když mne předjížděj
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
Jo tak mě se to podařilo i zhulenej zbořit!!! Bylo to loni 22. prosince - dva dni před štědrým dnem - fakt dáreček. Byl jsem pěkně zduřenej a jel sem po parkovišti u Tesca. Jelikož sem si myslel že jedu po hlavní - bylo to nalajnovaný rovně a odbočky pruhovaně, tak jsem tomu moc nevěnoval pozornost a vjel sem tam. Jenže nějakej jouda to do mě prcnul z boku. No byla tam přednost z prava jak mi cajti vysvětlili. Takže 3litry a bez debat. Dejchačka byla jen na alkáč - takže nic.
Je fakt že člověk je zabržděnej - ale to jindy taky.
RADA MAIKIHO:::::VŽDYCKY mějte u sebe v kapse s cigaretama,plaskočama,a jointama i kapesník ať při dotazu co mate
v kapsach můžete vytahnout ten výše zmíněný kapesník!
Myslím si,že bys neměl moc hulit,pokud se chystáš za volant. Otázka ovšem spočívá kolik je v tomto případě moc .Pro někoho je moc třeba 5 prdů,pro někoho jen 2.Kdysi jsem jel s kámošem /řídil on/ z "výletu",každý v sobě asi tak 4 prdíky průměrného hulení,řídil vskutku dobře.Dodržoval silniční pravidla až do té doby,než jsme potkali světelnou křižovatku.Z dálky jsem viděl že svítí červená,kecali jsme o něčem a kamarád přejel.Já na něj: "Tys neviděl ze je červená"? On:"Ty vole, ne"! Naštěstí jsme projížděli málo frekventovanou silnicí,ale být to někde třeba v Praze,myslím,že bych už zde dnes možná nemusel tento "zážitek" psát.Naštěstí žádné,opakuji žádné dopravní vozidlo nebylo na dohled.O chodci ani nemluvě.Vzal jsem si z toho ponaučení a od té doby opravdu jen s lidmi,o kterých vím,že jsou max.zkušení řidiči, /jsou dva/ale i tak mám špatný pocit.Proto můj názor zní: THC za volant raději ne! O chlastu ani nemluvě....
2 mydena nam se stalo neco podobnyho prizdime na krizovatku kde byla cervena o necem sme se bavili a cekali na zelenou najednou tam skocila cervena a ja rikam ze uz je tam podruhe tak se kamos prestal bavit a jeli sme (na zelene) nastesti za nama nikdo nestal a snad ani okolo nikdo neprojel....doufam (-:
To Virgill:No to je to.Není to sranda.Člověk si to neuvědomuje,většinou si to uvědomí,až se něco stane-někdy bývá pozdě.Někdy si to uvědomí až tam ......na onom světě.Měl jsi stejně jako já a naši kamarádi /jak se říká/ z prdele kliku.
No, můj názor je, že tráva*řídit nee.
Minulý týden jsem jel poté, co jsme
trochu oslavovali život, bylo to už hoďku po akci, já myslel,
že už jsem v pohodě, jedu autem, už byla noc, takže prázdný silnice.
Vidím červenou, způsobně dojíždím jako první na křižovatku, zastavím
před semaforem, čekám a jak tak čekám, tak najednou koukám, že nestojím na světlech, ale asi tak 50 metrů před hranicí křižovatky.
Přede mě by se vešlo tak 8 aut ještě. A to bych byl přísahal,
že jsem dojel až pod světla. Za mnou stálo tak 5 aut, ani netroubili nebo tak něco. Nevadí, pak jedu dál, zase v pohodě a způsobně, všechno vnímám, dodržuji pravidla, pouštím chodce atd,
akorát jsem se jednou kouknul na rychloměr a já celou dobu jel asi tak 30. za mnou kolonka aut.... Co ti si museli myslet......