Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Mystical:Jo,v poho,možná by ten polyester byl lepší,ale i tak si myslím,že to chce pořádně vychytat.Např.místo polystyrénu použít pěněný polyamid /japonský polystyrén/nenasakuje tolik vodu jako klasický,tím pádem menší riziko uhnití stonku.Můj názor
mydena: nechci se hádat, ale řekl bych, že pěnový polystyren vodu zrovna moc nesaje. Zkus z něj někdy nějakou vodu vymačkat
Jinak samozřejmě BohouRův polystyrenový špunt je asi to nejlepší, ale na druhou stranu si myslím, že ani naříznout z protilehlých stran a roztrhnout to brčko by nebyl zas až takový problém...
To Deda Mraz:Máš na mysli ten klasický bílý polystyrén složený s takových nepravidelných kuliček?Stejně jako Bohour tak i já,jako malý kluk jsem jezdil po řece na voru vyrobeném z tohoto polystyrénu a časem nasával vodu a potápěl se,proto jsme scháněli tehdy drahý a málo dostupný pěněný polyetylen,který vodu nesál témě vůbec.Možná byl ten klasický trochu stěřelý,proto sál vodu,nevím.Zkus jej nechat 14-dní pod vodou,nebo ve vlhkém prostředí jako je hydráček a uvidíš,že nějakou vodu potom vymačkáš.
Takto zakořeněný řízek se nedá vrazit do hlíny ? Že se tady bavíte jen o hydru tak nevím jestli to hlíny nemusí bejt zakořeněný už v něčem jako rockw.. Protože jestli to problém není tak mi tenhle způsob cloningu připadá docela fajn. Jo a tak y, větvičky se přece namáčej nejdřív v nějákym tom stimulantu růstovým kořenovým či co aby pustily ty kořínky líp. To se v tomle bublu nedělá. Díkes za případné objasnění
Jasně,že se dá vrazit i do země,ale bubler máš čistou metodu pěstění,navíc to roste jak z vody.No,však to taky ve vodě roste.Je to mnohem rychlejší.Víc Ti snad napíšou zkušení Growers.
Nejsem zrovna zkuseny grower , ale chilku to tady uz procitam .... mno nejaky ten stymulator tam muzes napatlat klukum se tady osvedcil Stymulax I,II,III ... tyhlety stymulatory ti pomahaji urychlit proces vyraseni korinku , takze by to mohlo nejaky ucinek mit. Tedy kdyz se to nesmyje vodou ....
ostatní: co se stimulantu týče, může být přeci rozpuštěný ve vodě... A nebo použijte na řízek gelový Stimulax III, ten by snad mohl nějaký čas odolávat oprskávání vodou.
Polistyren bych doporucil ten co je z nej na nekterech druhah hajzlu plovak je na to dokonalej ale musis se stim dost rezat ale kdyz jses opatrnej tak ti to vydrzi na dlouho
Diky díky, no. Já vidim jak tady hydro všichni vychvalujou a výsledky maj supa, ale já sem zatim spokojenej s kvalitní hlínou. O rychlost mi zas tak nejde a na kvalitu si nestěžuju. Mě šlo jen o to jestli se ty holý kořeny nezničej když je píchnu jen tak do hlíny)(jemě samo). Sem myslel že je ta rw kostka je i tak trochu chrání.
Vytáhnu tohle téma, protože bych si rád něco ujasnil, ve faq se píše ponořit konce stonků pod hladinu. To, co je popisované tady mi připadá jako variace na aeroponní klonování, což je zajímavý, ale pro někoho jako já zbytečný. Takže kdyby to někdo četl, normálně ponořit?
Je to jako aero clonner... Mas vetsi sanci ze to neshnije kdyz to nechas v kombinaci vzduchu a vody (mlze) nez jen ve vode... Viz 3. obrazek.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy