Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » SNB a huleni
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 17

squelej napad :-)

Old Post 20-01-2004 v 14:26 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papaíto
Stálý Člen

Karma uživatele Papaíto - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

češť lidi jezdím asi týden u nás v Olešnici (Orlické hory-vlek čihalka)a docela si to podle známejch dávám,ale v určitých mezích taky mě pěkně bolí zadeček a dlouho bude,ale jinak dooost v pohodě,ale špeka a board to nejde dohromady poprvé sem skočil a byl s toho skoro zlomenej nosík

Old Post 21-01-2004 v 20:21 PM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AwS
Stálý Člen

Karma uživatele AwS - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Cau lidi, dneska jsem byl v Rejdicich, je to nekde mezi Harrachovem a Tanvaldem, a na snowba je to tam luxusni. Tak 5 railu, 2 skocky, zbytek se dodelava. Hlavne ten posledni skok ne nemz se jeste pracuje bude asi hodne pekelnej. Plosinka kolem 10m. Hehe, tak nevim jestli je dobry hulit a skakat do toho. Huleni a snb podle me moc dohromady nejdou. Snad na to pohodove jezdeni, freeridy a tak. Vsechno se da dohnat za vecer

Old Post 21-01-2004 v 23:25 PM
AwS je offline   Profil uživatele AwS   Find more posts by AwS   Foto galerie člena AwS   Click here to Send AwS a Private Message   Add AwS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ja jezdim prvni sezonu, uz skoro nepadam . Kdyz sem na tom stal uplne poprvi tak mi davala rady brachova kamaradka, nejaka instruktorka, a prej jestli hulim, tak sme spolu zahulili a ja stal poprve na prkne. Byl sem jen tak lehce a docela se to dalo, samozrejme sem padal jak pytel hoven ale takovy sou zacatky. Od ty doby sem jezdil uz jen pri plnym vedomi. Jen na pozitri planuju ze si to zase zkusim jake tehdy, sem zvedavej...kdyztak postnu zazitky .

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 22-01-2004 v 18:20 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Tak jsem si uzli skvelej vikend, ale hulco sem si nakonec zapomnel doma, spolu s hudbou :-) Ale i tak to bylo skvele pojezdenicko, krasny pocasy, skvelej snizek...

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 26-01-2004 v 18:20 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murphy
Stálý Člen

Karma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ja mam strasne rad Rokytnici!Jsou tam pohodkovy knajpy s fotbalkama a hlavne tam nejni nikdy moc lidi na svahu!Navic ty ceny tam sou oproti spindlu opravdu lidovy!Dost v poho se mi zda i Neklid nad Bozim Darem...ale tam to chce f tejdnu jinak je to precpany tyckarema

70w v-scrog, bubler ala G_man

Murphyho políčko 2005

Old Post 26-01-2004 v 20:45 PM
Murphy je offline   Profil uživatele Murphy   Find more posts by Murphy   Foto galerie člena Murphy   Click here to Send Murphy a Private Message   Add Murphy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

hele chci se zeptat jestli náhodou někdo z vás growerů se nepohybuje po Beskydech, hlavně např. Bílá, jestli jo tak se ozvěte a můžem se na něčem domluvit.

Old Post 29-01-2004 v 20:35 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Poprvý na prkně jsem byl někdy před Novým Rokem v Hochfichtu v Rakousku (hranice s ČR) Hned po příjezdu jsme si dali na parkovišti špeka a šli na to. Problém byl už s permicí ,byli jsme tak vypálený, že jsme to sotva koupili( 20 euro/půl dne). Bylo to dost drahý, ale stálo to za to, lanovka jezdila rychle jako kráva, nikde žádný fronty, přitom celkem dost lidí, tak 1/3 byli lidi z ČR. Sněhu ještě moc nebylo, polovina sjezdovky ledový plotny. Výsledek naražená kostrč, rozbitá hlava , nalomený žebro a rozmlácenej pravej loket- 40 cm modřina (Goofi). Po nasazení ibuprofenu proti všem bolestem ještě obě kolena a levý rameno. Pak jsem byl ještě za týden v Herlikovicích (taky na brufenu- nemoh' jsem se hejbat) taky samej led, takže jsem to všechno ještě jednou potvrdil. Zatím nevím jestli hulení ano nebo ne ,ale myslím ,že pohulit si na lanovce a pak jet dolu je strašná pohoda a sqělej zážitek.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 30-01-2004 v 09:14 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

jj, letos jdu do snb taky, už se těším jako malej kluk. jestli přežiju, budu referovat

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 30-01-2004 v 09:19 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exodik
Nový Člen

Karma uživatele Exodik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Jezdim na prkne 6 let. Skakani samoosobe mne moc nechytlo. Jsem z Jeseniku a proto neni problem byt na horach kazdej den. Co se huleni a snb tyce u me to dohromady jde. Nejlepsi zazitek je asi jet nahulenej volnou prirodou (ne vsak kdyz je lavin. neb.) Velkej Kotel-az budete v jesenikach poptejte se na nej.

Old Post 31-01-2004 v 10:37 AM
Exodik je offline   Profil uživatele Exodik   Find more posts by Exodik   Foto galerie člena Exodik   Click here to Send Exodik a Private Message   Add Exodik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exodik
Nový Člen

Příspěvek č. 27

Jezdim na prkne 6 let. Skakani samoosobe mne moc nechytlo. Jsem z Jeseniku a proto neni problem byt na horach kazdej den. Co se huleni a snb tyce u me to dohromady jde. Nejlepsi zazitek je asi jet nahulenej volnou prirodou (ne vsak kdyz je lavin. neb.) Velkej Kotel-az budete v jesenikach poptejte se na nej.

Old Post 31-01-2004 v 10:45 AM
Exodik je offline   Profil uživatele Exodik   Find more posts by Exodik   Foto galerie člena Exodik   Click here to Send Exodik a Private Message   Add Exodik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exodik
Nový Člen

Příspěvek č. 28

to Sharkman: mas uplnou pravdu. Jen je problem ze na to snb tim premyslenim nekdy zapomenes uplne a pak to nemusi skoncit dobre . A co ten freeride? Ms tady v rep. nekde vychytnou horu na frrd?

Old Post 01-02-2004 v 09:56 AM
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Na lyžích je to taky pěkný maras! Ale board je šílený, samozřejmě i skate

Old Post 01-02-2004 v 10:23 AM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

ja na snb palim vetsinou az ke konci.to si potom dam takovy pohodovy frirajdek....to je to nejlepsi!!!uplne jako kdybych lítal... no a pak samozdrejme jeste odpalime joshe s kamosema na zastavce pri ceste z5....... jednou sem se vypalil a pak sel do snowparku,pekelne jsem se rozbil fak nedoporucuju!!!

Old Post 05-02-2004 v 14:20 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
replikant
Stálý Člen

Karma uživatele replikant - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Neni brko jako brko. Ale takovej LITE modylek na prasanku....hmmm.

Old Post 10-02-2004 v 22:49 PM
replikant je offline   Profil uživatele replikant   Find more posts by replikant   Foto galerie člena replikant   Click here to Send replikant a Private Message   Add replikant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

tak jsem včera poprvé v životě stál na tom čertově prkýnku a byla to paráda. byl se mnou známý, který to učí ve špindlu, takže se mi dostalo luxusní péče. nejdříve jsem si zkoušel mít zaplou jenom přední nohu a druhou se odrážet. asi po 15 minutách jsem začal z takovýho hrbolu (převýšení 1m) sjíždět a zatáčet. nejdříve frontside (ten mi šel hned) a pak backside (ten mi skoro nešel, ale po dalších 10 minutách jsem víceméně zvládl i ten). následoval přesun na svah (dětský kopec, cca 60m převýšení, ale sklon tak 45). vlezl jsem na pomu a hned jsem to dal bez pádu (motivací mi byli okolojezdící caparti ve věku 4-10 let, přece před nima nespadnu). po vyvezení se na kopeček nastal první problém, zapnutí druhé nohy, pořád to klouzalo a tak jsem se posadil na zadek a i druhá noha byla zapnutá.
jenom jsem se postavil a rozjel a hned jsem sebou fláknul o zem. rameno mě bolelo jako čert (a trošku bolí i teď). naštěstí to byl první a poslední bolestivý pád dne (jak se později ukázalo). následovalo zhruba 2h sjíždění kopce a zkoušení front a backside zatáček. frontside jsem měl celkem zmáklý, co mě trápilo celý den byl backside, ale i ten se začal lepšit. s ubývajícími silami ale poslední sjezd dne skončil dvěmi pády na prdel, naštěstí to nebolelo a tak jsem se dostal celý a zdravý (byť promočený od sněhu) domů.
snb mě docela dostal a jdu do toho. ještě to chce sice hodně tréninku, než si dovolím nějaké ty parády (případně zahulit si při tom), ale jdu do toho. je to pro mě motivace jako prase, zvlášť jako exskeťákovi. snad se někdy potkáme na kopci pánové

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Naposledy upravil PiosOne 05-03-2004 v 09:47 AM

Old Post 05-03-2004 v 09:38 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-05-2005 - Pestovani a huleni v UK - 9 odpovědí
11-05-2004 - Baleni - 10 odpovědí
11-10-2007 - Pocitac a huleni - 27 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás