Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
češť lidi jezdím asi týden u nás v Olešnici (Orlické hory-vlek čihalka)a docela si to podle známejch dávám,ale v určitých mezích taky mě pěkně bolí zadeček a dlouho bude,ale jinak dooost v pohodě,ale špeka a board to nejde dohromady poprvé sem skočil a byl s toho skoro zlomenej nosík
Cau lidi, dneska jsem byl v Rejdicich, je to nekde mezi Harrachovem a Tanvaldem, a na snowba je to tam luxusni. Tak 5 railu, 2 skocky, zbytek se dodelava. Hlavne ten posledni skok ne nemz se jeste pracuje bude asi hodne pekelnej. Plosinka kolem 10m. Hehe, tak nevim jestli je dobry hulit a skakat do toho. Huleni a snb podle me moc dohromady nejdou. Snad na to pohodove jezdeni, freeridy a tak. Vsechno se da dohnat za vecer
Ja jezdim prvni sezonu, uz skoro nepadam . Kdyz sem na tom stal uplne poprvi tak mi davala rady brachova kamaradka, nejaka instruktorka, a prej jestli hulim, tak sme spolu zahulili a ja stal poprve na prkne. Byl sem jen tak lehce a docela se to dalo, samozrejme sem padal jak pytel hoven ale takovy sou zacatky. Od ty doby sem jezdil uz jen pri plnym vedomi. Jen na pozitri planuju ze si to zase zkusim jake tehdy, sem zvedavej...kdyztak postnu zazitky .
Tak jsem si uzli skvelej vikend, ale hulco sem si nakonec zapomnel doma, spolu s hudbou :-) Ale i tak to bylo skvele pojezdenicko, krasny pocasy, skvelej snizek...
Ja mam strasne rad Rokytnici!Jsou tam pohodkovy knajpy s fotbalkama a hlavne tam nejni nikdy moc lidi na svahu!Navic ty ceny tam sou oproti spindlu opravdu lidovy!Dost v poho se mi zda i Neklid nad Bozim Darem...ale tam to chce f tejdnu jinak je to precpany tyckarema
hele chci se zeptat jestli náhodou někdo z vás growerů se nepohybuje po Beskydech, hlavně např. Bílá, jestli jo tak se ozvěte a můžem se na něčem domluvit.
Poprvý na prkně jsem byl někdy před Novým Rokem v Hochfichtu v Rakousku (hranice s ČR) Hned po příjezdu jsme si dali na parkovišti špeka a šli na to. Problém byl už s permicí ,byli jsme tak vypálený, že jsme to sotva koupili( 20 euro/půl dne). Bylo to dost drahý, ale stálo to za to, lanovka jezdila rychle jako kráva, nikde žádný fronty, přitom celkem dost lidí, tak 1/3 byli lidi z ČR. Sněhu ještě moc nebylo, polovina sjezdovky ledový plotny. Výsledek naražená kostrč, rozbitá hlava , nalomený žebro a rozmlácenej pravej loket- 40 cm modřina (Goofi). Po nasazení ibuprofenu proti všem bolestem ještě obě kolena a levý rameno. Pak jsem byl ještě za týden v Herlikovicích (taky na brufenu- nemoh' jsem se hejbat) taky samej led, takže jsem to všechno ještě jednou potvrdil. Zatím nevím jestli hulení ano nebo ne ,ale myslím ,že pohulit si na lanovce a pak jet dolu je strašná pohoda a sqělej zážitek.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Jezdim na prkne 6 let. Skakani samoosobe mne moc nechytlo. Jsem z Jeseniku a proto neni problem byt na horach kazdej den. Co se huleni a snb tyce u me to dohromady jde. Nejlepsi zazitek je asi jet nahulenej volnou prirodou (ne vsak kdyz je lavin. neb.) Velkej Kotel-az budete v jesenikach poptejte se na nej.
Jezdim na prkne 6 let. Skakani samoosobe mne moc nechytlo. Jsem z Jeseniku a proto neni problem byt na horach kazdej den. Co se huleni a snb tyce u me to dohromady jde. Nejlepsi zazitek je asi jet nahulenej volnou prirodou (ne vsak kdyz je lavin. neb.) Velkej Kotel-az budete v jesenikach poptejte se na nej.
to Sharkman: mas uplnou pravdu. Jen je problem ze na to snb tim premyslenim nekdy zapomenes uplne a pak to nemusi skoncit dobre . A co ten freeride? Ms tady v rep. nekde vychytnou horu na frrd?
ja na snb palim vetsinou az ke konci.to si potom dam takovy pohodovy frirajdek....to je to nejlepsi!!!uplne jako kdybych lítal... no a pak samozdrejme jeste odpalime joshe s kamosema na zastavce pri ceste z5....... jednou sem se vypalil a pak sel do snowparku,pekelne jsem se rozbil fak nedoporucuju!!!
tak jsem včera poprvé v životě stál na tom čertově prkýnku a byla to paráda. byl se mnou známý, který to učí ve špindlu, takže se mi dostalo luxusní péče. nejdříve jsem si zkoušel mít zaplou jenom přední nohu a druhou se odrážet. asi po 15 minutách jsem začal z takovýho hrbolu (převýšení 1m) sjíždět a zatáčet. nejdříve frontside (ten mi šel hned) a pak backside (ten mi skoro nešel, ale po dalších 10 minutách jsem víceméně zvládl i ten). následoval přesun na svah (dětský kopec, cca 60m převýšení, ale sklon tak 45). vlezl jsem na pomu a hned jsem to dal bez pádu (motivací mi byli okolojezdící caparti ve věku 4-10 let, přece před nima nespadnu). po vyvezení se na kopeček nastal první problém, zapnutí druhé nohy, pořád to klouzalo a tak jsem se posadil na zadek a i druhá noha byla zapnutá.
jenom jsem se postavil a rozjel a hned jsem sebou fláknul o zem. rameno mě bolelo jako čert (a trošku bolí i teď). naštěstí to byl první a poslední bolestivý pád dne (jak se později ukázalo). následovalo zhruba 2h sjíždění kopce a zkoušení front a backside zatáček. frontside jsem měl celkem zmáklý, co mě trápilo celý den byl backside, ale i ten se začal lepšit. s ubývajícími silami ale poslední sjezd dne skončil dvěmi pády na prdel, naštěstí to nebolelo a tak jsem se dostal celý a zdravý (byť promočený od sněhu) domů.
snb mě docela dostal a jdu do toho. ještě to chce sice hodně tréninku, než si dovolím nějaké ty parády (případně zahulit si při tom), ale jdu do toho. je to pro mě motivace jako prase, zvlášť jako exskeťákovi. snad se někdy potkáme na kopci pánové