Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
heeeej to je fakt husty, sem opravdu zvedavej kdo to bude celej tejden kazdej den kourit ty nejlepsi skunky pricemz kazdej z nich ma silu te odrovnat hmmm to chce odvahu ja bych vsadil na
Realist
PiosOne
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand
a taky chce vzít v potaz, jestli dotyčný vůbec může (časově, finančně, jazyková bariéra apd.) jet. ať nevybíráme dva borce, kteří se jsou schopni přepravovat maximálně MHD.
2 Pios : na to něco je... - možná by se to mělo udělat tak, že se lidi přihlásej - kdo může a ce - a pak to hlasování... tohle sou celkem výkřiky do tmy... nikdo neví estli ten koho nominuje může jet no...
co myslíte lidí?
Dekuji vsem za nominace, ale bohuzel mi termin koliduje s cinnosti, kterou si vydelavam na chleba. Nezastiram ovsem, ze vase uznani me tesi.
Domnivam se, ze i jazykove i prislusnymi zkusenostmi je lepe vybaven napriklad
to soudcovství je sice super, ale jak už jsem tady někde četl, tak je to poslední dobou přinejmenším "divné". soudce může být kdokoliv, takže tam vyráží spousta bohatých dětiček, kteří si za 200$ koupí judge lístek a pak "hodnotí". ostatně někde se tady k tomu válí článek, docela pěkně to popisující.
imyou: ta částk
bohour: myslim ze to mas serazene dobre. taky jsem tak uvazoval (nejdříve jestli bych měl čas, potom jak zaplatit cestu, pobyt a stravu, o jazyku jsem ale nepřemýšlšl, to beru jako jasnou věc. nikdo nepojede do cizi země, navíc jako rozhodčí, bez schopnosti komunikovat). auto neni problem, pokud se sebere vic lidi, tak je to v pohode (2 soudci + 2-3 normalni).
No podle mě by měl ject někdo kdo už v Amstru párkrát byl aby z toho nebyl moc vykulenej (hulení, koks, thajský All You can eat, filipínský kurvičky atd atd) napoprvý je Amstr dost záhul.
Nemluvě vo odolnosti proti nezvyklejm modelům, alespoň přechodný finanční nezávislosti (aby to nevypadalo jako Češi-socky) a jasně angličtině.
Takže bych tam rád viděl Saluha nebo Lemarca.
hh-topa osobně neznam ale vzhledem k relativně kmetovskému věku bych řek že má dost šancí tam neudělat vostudu
D.
To se nám to pěkně rozrostlo. Mrzí mne, že je to tak na rychlo - málo kdo si může udělat čas už za 10 dní vyrazit. Proto jsme se snažili vymyslet způsob jak vybrat - kandidáti tu jsou a to je hlavní. Všichni zmínění kandidáti dostali maila, aby se vyjádřili.
citace:
Původní příspěvek od imyou A neví někdo kolik tak stojí obyčejný vstupný na 1 den?
Kdo byl řekněte ..
Takhle to bohužel nefunguje, vstupů je pouze 2000 a je třeba si propustku vyzvednout v neděli 23.11 v 11:00, jinak obvykle propadá.
citace:
Původní příspěvek od PiosOne to soudcovství je sice super, ale jak už jsem tady někde četl, tak je to poslední dobou přinejmenším "divné". soudce může být kdokoliv, takže tam vyráží spousta bohatých dětiček, kteří si za 200$ koupí judge lístek a pak "hodnotí". ostatně někde se tady k tomu válí článek, docela pěkně to popisující.
To je jen jedna strana mince. Na druhou stranu je škoda nechat si ujít příležitost potkat na jedné pohodové akci Jacka Herera, Gypsy Nirvanu, Breedera Steva, BushyOlderGrowera, shabanga, trichomefarmera a další.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Takže normální slušnej a smrtelník (věčnej) bez podpory domácích (např. groweru) se tam nemá šanci dostat jestli to dobře chápu ..
nebo je šance že člověk na správném místě v pravý čas (neděle 23.11 v 11:00) bude mít to "štěstí" ?