Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od borifield Tutti Frutti zajimavej poznatek ze zacatku sem myslel ze to vyresi muj opacny problem .mam ve skrini v kvetu (5.tyden) cca min 65%(a vic) a neda se s tim nic delat , ta vlhkost je v cele te mistnosti .musim tam hodit nakou susicku vzduchu.zacinam i pocitovat jak to vlhko kytimu skodi ,pryskyrice mene a hlavne mekci palice a vrsky jakoby zacaly znova rust ??!!.grow (AH) uz se nepridava ,ale vypada to proste tak.jsou to kyti prenesly z venku- nekdo nevi cim to muze bejt krome ty vlhkosti???
A co takhle zkusit nehašené vápno? Z hygroskopických (vodu absorbujících) materiálů je asi nejdostupnější. Stačilo by snad jen pár kelímků od jogurtu rozmístěných v pěstírně. Je to jen nápad, ale za zkoušku by to snad stálo...
tag nevim ako Flipmode, ale já to prubnul a zatim nic mooc: původní vlhkost kolem 30-ti %, ted´se to navýšilo na 40%, v noci bez větrání až na 50%.Ale i tak je musim ( mám 2x WW ) často rosit a ty mysky s perlitem tam mám dvě.
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
misky s perlitem, nikolif myšky s perlitem)
mno teda nevim, ted´mám v noci až 90% humidity, ale obávám se že za přispění mokrého ručníku a rosení kytí..
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
no tak eště že sem na tenhle thread narazil hned zejtra, nebo pozejtří ho běžim koupit...mam ve skříni 2 houbičky, kus trenek v energitce a furt tam cákám vodu a vono tak max. 40%...zvlhčovač se tam nevejde tak zkusim teda ten perlit...maj ho norm. třeba v OBI?Nebo kde se dá koupit?
Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!
Perlit je na vlhkost vážně super, udělal jsem si z misky pod květináč takovej límec, kterým uprostřed prostrčím kytku a do meziprostoru jsem nasypal na základě téhle rady perlit, zalil vodou a nad to jsem navíc přiklopil uříznutou půlku PET lahve s otvory nahoře a myslím, že teď musí být v bezprostředním okolí kytky docela dost vysoká vzdušná vlhkost... je to vidět na jedné fotce v posledním příspěvku k mému threadu Projekt šatník 150W. Jinak perlit fakt dost urychluje evaporaci, takže Tuttimu letí karmice, pokud jsem mu ji ještě nedal...