Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale tohle je 300W kde si vzal 600W? Je to akorát rozdělené 150W je RED a 150W je BLUE. Jsem si říkal že jsem nikdy neviděl 600W CFL. To bych tvrdil že to snad nejde ani vyrobit to by bylo monstrum.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
mazec no, podle mně si do toho investoval všechno jenom ne ten čas o kterým mluviš jedno random video od random growera na youtube by ti řeklo že vic jak pulka toho cos teď udělal neni uplně spravně
na tu zvlhčovačku pozor, jak jsem ti psal předtim nad 70% už to nezvladne spravně pochytat uhlik a snižuješ mu tim i životnost, jestli máš uhlikovej filtr v te skřini tak jen ať o tom víš.
Jinak měřit tu vlhkost určitě musiš DŘÍV než tam začneš pumpovat něco navíc... stačí ti uplně obyčejný měřák, na higarden maji nejlevnějši za 200, to mi neřikej že je problem pořidit, když máš na zvlhčovačku za kolik? 500?... očividně sis nepřečetl ani co za světlo vlastně máš.
být tebou dám si krapet pauzu než koupiš ten stan a něco si o tom všem prvně zjisti a vytvoř si nějak nastiný plan a utřiď si priority, i tady na groweru je spousta topicu pro začatečniky, určitě tim neprohloupiš. 2x měř 1u řež
Místo zvlhčovačky bych pořídil nějakou stanici co měří teplotu a vlhkost, navíc si myslím že se dá v klidu fungovat i bez zvlhčovačky kterou bohatě vynahradí rozprašovač 😌 , stejně ji pak v květu nebudeš potřebovat a naopak si začneš říkat jak by se ti místo ní mnohem víc hodila odvlhčovačka 😎🤞