Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jasně. Kdysi jsem pěstovával úplně bez hnojení a taky to šlo. Teď je přikrmuju výluhem z kopřiv a fishmixem na růst. Za týden začnu zatmívat tak začnu dávat biobiz tuším blom? na květ + právě terpinátor. Mám to spíš na hraní, moc toho nevyhulím, (loni jsem na zahradě pálil asi 2 kg přebytečných palic), tak chci chuťovku.
No hele u BioBizz se na květ dává i grow. Kvůli cukrům.
Ale můžu ti ještě doporučit jestli jedeš tak přírodě. Si koupit melasu. Je to taková černá hmota z cukrové třtiny. Obsahuje hodně živin a hlavně sacharidy. Které pak krmí prospěšné potvůrky v zemině a hlavně to dodává hodně energie samotné rostlině. Je to levné a velmi účinná věc. A velmi tím zhodnocuješ samotné políčko.
Když k tomu ještě přidáš mykorhizních huby tak ti to pofrčí jak dělo. Doporučil bych ti třeba od "symbiom" cena/výkon super.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Tak hnojit melasou by mě asi nenapadlo, musím přiznat. I když podobně asi účinkuje i ten fishmix, obsahuje řepu.
ad Symbiom:
Občas jezdím okolo a vždycky jsem si říkal, že se na ně musím podívat. Mám i ovocný stromky... Který používáš, ten Algavit? Ten vypadá opravdu dobře a stojí to pár korun. Ostatní jsou snad všechny pro suchou aplikaci před výsadbou, takže teď je pro out pozdě.
Jsme už dost mimo téma ale stejně to tady dost upadá, tak to snad tolik nevadí.
No hele podle všeho se dají udělat dírky kolem rostliny a nasypat to tam úplně v pohodě. Dělám to i u rajčat. Hlavně aby se někde dotkly kořenů. A mělo by to frčet.
Dokonce to myslím píšou i v návodu. Myslím že takto by to šlo u všeho.
Algavit nejsou už houby je to směs řas. Je to prosti stresu z přesazování atd. Jako taky fajn. Ale už to nejsou houby.
Jo je to tak, trochu podrobněji jsem to zkoukul, je otázka jestli se houby stihnou pomnožit dostatečně když je cca 8 týdnů do sklizně. Ale určitě si objednám ke stromkům, tak už k tomu přikoupím i pro bylinky a zkusím, za ty peníze je to jedno.