Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tjn, já sem to zhulenej ani nedočet, je toho moc, možná kdybys vynechal těch prvních 7695968 odstavců, tak bych měl sílu se podívat na ty plánky a postavit to.
lucky: no jo no, taky pouštět se do toho zhulený je jenom pro řácké elektrikáře jako Viridis
shadow: nic si z toho nedělej, já to sice četl, ale že bych všemu z toho rozuměl, to říct nemůžu
------------------------------------------------------
Pestik nebo blizna kdo se v tom ma vyznat
------------------------------------------------------
Navod je super, ale stejne tam musis dat sklenenou elektrodu a pokud jimas, tak je mozna jednodussi pozeptat se po spec. bazarech nebo prodejnach po nakym mericim pristroji, ke kterymu to jenom pripojis....... takze to ve vysledku vyde (pocitam ze kupujes vsechny soucastky novy) skoro na stejno.....
Rozhodne je ale radost merit si vlastnim vyrobkem....... ja treba ted spim v posteli, kterou sem si sam udelal (a to nejsem truhlar!!!!) a je mi tam fakt nejlip
já vím, že to udělat nebude až taková prdel, ale třeba někomu ta elektroda zůstala z porouchanýho phmetru apd. a takovému člověku se návod může hodit. já osobně si phmetr i ecmetr určitě koupím, protože nejsem elektro a bastlit něco na koleně se mi nevyplatí.
iHOLA AMIGOS!
..enom mě tak napadlo: nemohu sehnat půdní test na PH, enom z akvaristiky na vodu, tag estli by nešlo nechat prolít vodu půdou a pak ji zachytit v misce, kde bych z ní změřil ph ..díkec za tipy..
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
no myslim že je to sqely ale když Ph metr stoji 1700 tah ho nebudu tvořit. No aby se nereklo že jsem škarohlíd tak jsem podle groweru postavil vapolizer, no ale stejně rači používam sklo a jointy
for Masai_Mara:
no teoreticky by mohlo stacit to co jsi psal, ja bych skusil
sondou vytahnout hlinu z prostředku květniku (myslim vejškove),
rozmíchal bych to v kelimku s vodou kterou bych upravil na neutralní ph no a potom bych do toho zapich ph metr
Hledal sem na netu ty elektrody protože to je pro mě asi největší problém a vyplivlo mi to skleněnou elektrodu za cca. 1500kč a kalomelovou sem vubec nenašel... Nevíte někdo kde ty elektrody sehnat? Ten tranzistor vypadá jako pěkná vykopávka nezná někdo modernější alternativu?