Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim doufam ze sem ve saparavnym threadu.
Muzete mi nekdo objasnit neco ohledne mereni EC prolezl jsem tu vsechno ale nenasel jsem tu nejdulezitejsi mozna mi to melo podle necoho dotyct ale to se bohuzel nestalo.
Takze o mereni EC uz toho vim dost jen mi chybi do skladacky
JAKA BY MELA BYT HODNOTA TOHO EC? respektive v jakem rozmezi by se mela pohybovat ve fazi rustu a kvetu atd.? a v jakejch jednotkach? pac se tu uvadi jak ppm tak mS nebo uS. Muzete mi pls. nekdo help
Zajímavé řešení s tím můstkovým zapojením a oddělovacím trafem. Něco podobného jsem dle Viridise před časem taky postavil, ale nedalo se to však prakticky používat pro velmi špatnou rozlišitelnost. Jak budu mít trochu čas a náladu, tak se pokusím Viridisův měřák předělat a bude-li výsledek uspokojující, tak dám vědět. Každopádně karma je Tvá
cazin00 na predhozi strance to psal Einstein ze to dokaze ...tak se ho zeptej....
PiosOne ...az budes mit neco ohledne teho PH metru tak dej wedet.....skusim to sesmolit....staci me popsany schemata a seznam soucastek... a kdyby se ti podarilo splasit este neco ktemu ec m jakoze naky obrazky tak bych to tez skusil....z toho co tam je moc nepoznam...
Původní příspěvek od matezONE Zdravim doufam ze sem ve saparavnym threadu.
Muzete mi nekdo objasnit neco ohledne mereni EC prolezl jsem tu vsechno ale nenasel jsem tu nejdulezitejsi mozna mi to melo podle necoho dotyct ale to se bohuzel nestalo.
Takze o mereni EC uz toho vim dost jen mi chybi do skladacky
JAKA BY MELA BYT HODNOTA TOHO EC? respektive v jakem rozmezi by se mela pohybovat ve fazi rustu a kvetu atd.? a v jakejch jednotkach? pac se tu uvadi jak ppm tak mS nebo uS. Muzete mi pls. nekdo help
U hydroponického pěstování se EC pohybuje v rozmezí
0,40 na miminka a mladé čerstvé kytky a postupně se zvyšuje přes 1.20(kytky 14 dní staré)na 1.60-1.80 až do 2.10(kytky třetí týden v květu)Pak se zase postupně ubírá asi na 1.20(kytky 14 dní před sklizní)
Firma Advanced hydroponic na svých stránkách vede podrobnější přehled,jaké přesně udržují EC. www.advancedhydro.com