Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
paráda! ćím to testuješ? myslíš ,že je to spolahlivé? na cz trhu som registroval už viac cbc klon ponúk. Myslíš, že to sú nelegalne ponuky? už tomu vôbec nerozumiem
Původní příspěvek od CBDheaven Jestli se chcete pobavit našimi zakony, tak sem uvedu komplikaci, na kterou jsem byl upozorněn.
I když mám legální konopí, není možné prodávat řízky a to kvůli nějakému zemědělskému zákonu o osivech a sadbě. Veškeré komerční věci musí být schválené a registrované a netýká se to jen konopí. Zákon o návykových látkách a nakládání s technickým konopím je ok, ale další překážka je právě ten debilni zákon, který jsem zmínil výše. Teď to řeším přes známé, jak to udělat, aby tu bylo možné legálně prodávat konopí, které není registrované a zároveň je legální.
Jen pro porovnani, pridam ze zkusenosti ze Spanelska.
Pri zamatkovani certifikovane odrudy technickeho konopi je mozne pestovat z rizku pouze pod licenci zahradnictvi/ skolka, nestaci tedy pouze licence k pestovani.
Vstup na trh s temito rizky je otazkou sanitarni kontroly a schvaleni daneho postupu zpracovani reziva.
Prodej susiny z certifikovaneho tech. konopi spada do stejne skupiny jako prodej osiva marihuany, jde tedy o suvenyr, ktery neni urceny ke kteremukoliv jinemu ucelu nezli sberatelskemu.
Zpracovani kvetu certif. tech. konopi zatim jeste mistni zakony nevykryvaji, licence je tedy urcena k pestovani pro ziskani vlakna a nebo semena.
Pouzivam krkolomne terminy protoze si nejsem jisty primym prekladem.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-