Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aktuálně dnes poslední dávka hnojiv,možná ještě jednu dám příští týden... Sklizeň cca 2-3 týden v říjnu.
Dvě šišky na jedny kytce jsou double a triple viz. poslední foto
Původní příspěvek od kwb Tak je to tady.... plíseň...vystříhal jsem asi 5 míst, doufám že jsem něco nepřehledl
před chvilí sem přišel z prace a urval sem jednu vrcholovku a asi tři malý šišky totál černý-hnusný-plesnivý.. to samý včera u kámoše, sem vzal do ruky 5 palic a tři z nich byli plesnivý.. sem si řikal že to je jen na Kolínsku ale ona ta sviňa je všude tak hodně štěstí a málo plísní)))
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
zdravim kolegove, musim se na vás obrátit s radou... ta plíseň!!! odstranil jsem 5 míst, další den 3, dnes 2.... bohužel mimo víkend nebo volno se ke kytkam nedostanu...zitra a v úterý má pršet, pak ve středu polojasno, a pak už dlouhodobě jenom déšť. Do sklizně by mělo chybět něco kolem 2 týdnů, ale nevim jestli to riskovat. Takže jsou dvě verze -
1. setnout ve středu až to trochu oschne od deště, a přijít o část váhy a dozrálosti
2. čekat 2 týdny i přes deštivý počasí , a přijít o nevim kolik kvuli plisni ale mít dozrálé
docela to řešim, zvažuju možnost č. 1. přes radoby mikroskop vidim čiré, místy zamléčené trichomy...blizna hnědá ani jedna, lepí to jako lepidlo, voní to suprově, i vypadají tvrdě...mám zkušební záštipek, ale ten než uschne tak muže být vše plesnivé...
zdarec .taky jsem místy nasel plisen co postrik daval jsi nato něco .nevim odkud jsi ale dest je v utery a pak do nedele slunecno na jzmorave tak jeto na tobe at ti to dobře dojede cau
rozhodnuto....zítra je den D... předčasně. nechám zatím ještě dojet spodky, ale vrchy pujdou. Před jistou smrtí je ještě vyfotim tenhle rok se počasí moc nevydařilo, i když je to prostě podzim, co naděláme příští rok zaexperimentuju s autoflowerama...tenhle rok jsem měl jeden venku, jeden na okně a spokojenost
přikládám foto záštipku z ulomene větve z minuleho tydne
moc pěkné kytičky ke slimákům - haluzně se známé vysypali semínka hlávkového nebo lednídního salátu mezi jahody, které každoročně zžírali slimáci... když mezi nima byli saláty žraly slimáci je a jahody nechali na pokoji s ganjou by to mohlo fungovat taky