Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foto sem dej, at je v jednom Treadu videt ruzna provedeni . Jen by me zajimalo, Jak je to ucinejsi, bohuzel nemam zadny merak na tlak a hluk
Muj nazor: V tvem pripade vetrak nasava pres filtr, a vetrak funi do roury, ktera vyusti v byte. Podle me ten pruvan v roure je slyset.
V mem pripade mi tam prach nelita, jelikoz vztup do pestirny mam odfiltrovan hlukovym tlumicem, ktery prach odfiltruje .
A na vystupu to funi do filtru, ktery ma odhlucnene dno, kam vzduch narazi.. a pres vse uz to slyset neni...
Na druhou stranu mas pravdu co do udrzby je tvuj system lepsi!
O vikendu jsem nahodou zabrowsil na tenhle board a jsem z toho jeste ted docela vyplesklej. Diky za vsechny napady a postrehy. Kdyz budu mit s cim rad neco prihodim.
THX za vsechny rady g_man - jsi fakt hlavicka :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Ja sem zbouchal filtr z flexo trubky (o100mm), uhlikovy filtravaty do digestore z makra (za 150 i s takovym filcem) a nezbytne izolepy. Vata ma rozmery cca 600*450mm. Do trubky sem nadelal jednu diru vedle druhy (vidlickou na maso), jeden konec zalepil izolepou, na to namotal tu cernou filtrvatu a ten filc, prelepil izolepou, po stranach zase volepil, aby to fuck cucalo skrz ten filtr. A facha to dobro.
to MCSOW:
Filtr z auta, myslis pilovej, nebo jakej? Jestli myslis, jen ten naohybanej papir, tak to zachyti, maximalne prach, ale vuni rozhodne ne.... Nebo mas neco specialniho? Kdyz tak to rozved....
Cus
Zdravim. ja sem si ten filtr taky vykutil, dal sem tam 1 cm uhli a jak to pustim tak to vubec ten smrad nedrzi.cim to muze byt?musi se to uhli vyvarit v horke vode?aspon je to tam napsane.please poradte