Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hrozně blbě se mi to fotí, jak se leskne ta odrazovka tak to zaostřuje na ni a ne na to na co má.
Nevim den květu, ale mělo by to být někde kolem 40.dne(máte-li někdo zkušené oko klidně napište názor ) některý listy už jdou do podzimních barev. Příští zálivku už bez hnojiva. Jinak vše pořád stejný.
Zdravim... Takže jsem dneska kosil, Ec na výtoku 0.3, trichomy pod mikroskopem čiré, mléčné i jantarové, a vespod rostliny jedno ložisko plísně, listy už byly pěkně žlutý, zálivka jenom vodou pouze 2x za to pořádně. Šišky na omak pěkně tvrdý a lepkavý,většina blizen do hněda.
Při manikure jsem si všiml že ve spodcích jsou semtam semena, tak jsem tomu věnoval pozornost no a celkem jsem jich vytahal pres 20!!!
Nevim jak se to stalo, každopádně ve vrchních palicich jsem našel zatím jen 2.
Na to že to byla jedna rostlina jsem zatím celkem spokojenej, a díky rádoby scrogu nejsou žádný spodky měkký a vypadají parádně
Takže až na to (nejspíš) zhermateni je to zatím docela ok.
Přikládám foto mokrého na sušáku a nějaký další fotky, můžete tipovat za K+
tak už ubyvame na objemu, včera jsem to zběžně hodil na váhu a ukázala 119g... ještě zítra to nechám takhle a pak do sklenice... Takže těch 100 tam snad bude
Ahoj, tak to je super výsledek pod 250W na jednu kytí. Mít tam dvě osobně bych byl spokojenej. přál jsem alespoň 150g. Myslíš že kdyby jsi měl větší hrnec tak dáš víc ? jak vypadaly kořeny ?a kolik byla dní na růstu, by mě zajímalo. díky
Původní příspěvek od sM0g Ahoj, tak to je super výsledek pod 250W na jednu kytí. Mít tam dvě osobně bych byl spokojenej. přál jsem alespoň 150g. Myslíš že kdyby jsi měl větší hrnec tak dáš víc ? jak vypadaly kořeny ?a kolik byla dní na růstu, by mě zajímalo. díky
Ahoj,mohlo to být určitě lepší být jiná genetika. Troufám si říct že jedna rostlina na takovýmhle prostoru by dala stejně jako 4 rostliny na stejným prostoru,teda 60x60cm.
Výnos by byl taky určitě lepší pokud bych místo hlíny použil bubbler.
To jak dlouho byla na růstu ti přesně nepovim,protože ještě než jsem ji přesadil do 20l a přenesl do skříně na květ sloužila jako mateční rostlina (cca 3 měsíce častého zastipovani) kde žila pouze v 1-2l hlíny. Potom následovalo přesazení do 20l a přesun pod 250w kde byla na růstu 5 dní aby se zaplnila síť a potom něco kolem 50 dnů květ.
Kořeny vyplnily kompletně celou nádobu,možná že při 40l by byl výnos taky jinde ale to je ve hvězdách.
Myslim ze i v hline by to bylo ok. Ale nechat ji jeste delw na rustu v tom 20l. Valit do toho korenak Aby poradne prorostly koreny, mam dojem ze na to mela malo casu. A opovazuji se domnivat ze i vysledek by byl jiny. Kdp vi co by dokazala v 40l ale to bys ji musel nechat mesic na sto pro aby to prorstlo a jeste by jsi mel varku klonu bo bys to musel stipat o sto sest. Ale jsou to pouze me domenky a teorie, co mam nactene a vypozorovane z toho cteni tady. Pestuji furt ten stejnej setup a techniky akorat se mi meni gentiky. Chtel jsem zkusit co ty ale uz se mi risuje novy napad. Jinak susiina vypada pekne, hned bych okostoval. Tak at se dari do budoucna a dik za info.