Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stejně tak mě dostalo to pumpuvání vody na umytí, tuším v druhým díle, jestli takhle pumpujou vodu i pro kytky tak je jasný proč je jich tam tolik. I když ve třetím se tam to děvče sprchuje, tak nevím.
Třeba se toho alespoň někdo chytne a zrealizuje a natočí něco trochu víc realnyho. Vůbec nechápu sliz na ty bílý folii.... vůbec...
Taky jsem se zamejslel nad tím na kolik je asi vyšlo natáčet ty scény se zapnutyma X lampama, odtahem atd i když možná to někdo odjel na kole, že...
Nejvíc mě pobavilo to, že tam ty kytky mají nasazené v hlíně. V dnešní době mají téměř všechny velké indoor pěstírny(kde se pěstuje na kšeft) hydroponii.