Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sranda musi bejt, dokad kluci nevohrozujou holky tak je nechavam a pak je povesim vedle na strom a pak bhang z nich utworim a pak srandy kopce a ne naky blby stavy jak sam nekde cet. jooo mozna by se dalo napsat: dobreeho pomaalu
Vcera som vytrhol jedneho samca Leda Uno, pobral som z neho len take lepsie casti, este nebol ani moc rozkvitnuty no supol som to do mikrovlnky na 160w 10-15min a potom do bonga. Dal som si 2xbong a pi*oval som ze som si dal tak vela Uplna zverina. Vecer som nemohol ani zaspat taky som bol zhuleny. Fakt som to necakal. Este dnes citim vseljake dozvuky
No proste nechcem vediet ake budu samice
4 Jolana
Tak zatim sem našel jen tuhle stránku, která by měla fungovat: http://www.reflex.cz/Clanek7422.htm jsou tam docela zajímavý vjeci jako mastičky a tak.
Jinak nevíte někdo jestli sem taky nějak můžu vložit kromě obrázků i soubory ze svýho kompu? Mám tam totiž další zajímavý články, ale jejich adresy na netu už nefungujou.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Ochutnavky dycky zhulujou vic, ale jen proto ze clovek chce bejt zmastenejm poprvy mozna zmasti dost ,ale je to sracka. Proboha jeho lidi nehulte samce ani listy nebo snad cary z pylu... Pokud mate aspon trochu radi vase zdravi. Tak cus....
TY jo JOLANO dyz sem si precet jak pises ze vozejk je brnkacka tak te obdivuju jak prase ......... preju ti (vam) hodne uspechu v nasazene lecbe marihuanou . muj znamej si naklada stonky z ganji do alpy a pak se s tim maze rika ze to pomaha tak to treba taky suks ahoj.
TAK JESTLI MÁ NĚKDO ZNAČKOVÉ SAMCE TO JÁ JE SBÍRAM S DOVOLENÍM
TOTIŽ TUHLE JSEM TRUNKOVAL MLIČKO A NEMOHL JSEM SE PAK PÁR HODIN HNOUT ANI POŘÁDNĚ MLUVIT
Tak zkus třeba vzit palici,rozdrtit na prach a frknout.Pak poznáš jestli kecal nebo ne.Já jsem samce zkoušel hulit a vim že na tom něco je.A byla to žiletka ze zbytku(pořádná samčí usušená palice BB).Ve dvojko do pohody a kámoš nemohl najít gatě na trenink, tak jsme šli s tím hustým (prvním špekem) do R......c na fotbalek a tam to teprve začlo.Dali jsme to taky ve dvojko bo typci co tam byly s nama z ní (té husté mrkve) dostali strach.Že prej hulí jen žiletkyNo a ten stav nejde popsat.Naprostej zásek.A pak jsem se poblil, protože jsem exnul velkou půlku 70% absintu.No fuj.
Zavěrem?Kdo nevyzkoušel asi neuvěří.Tak čao.