Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vsechny velke listy, co uz maji tmavsi barvu, pryc. Budou nahrazeny jinymi, ty pak zase odstranit, kdyz ztmavnou nebo i jen stini. Z celyho objemu kytky, tedy i zevnitr. Z palicek odstanit vsechny listy, ktere maji viditelny rapik. Zespoda oholit vsechno, vcetne event. vetvi, ktere se couraji, nebo by se mohly courat po zemi. Jo, a vsechny 'husty' mista proskubat tak, at se tam nedrzi vlhkost - plisen je svina.
A já si zase myslim, že víc pryskyřice znamená, že kytka bude silnější. Kytka pryskyřici tvoří jako ochranu před UV zářením a myslím že ji tvoří vždy stejným mechanismem daným genetickou informací, THC je jenom vedlejší produkt...
...ja pravidelne ostrihavam velky a nazloutli listy, aby mely kytiz dostatek svetla. Delam z nich noblesni mlicko a taky si myslim, ze cim min listi v palicich tim lepsi chut
... a asi tak tyden pred sklizni odstranuju listy uplne vsechny, od tohoto soku si slibuju, ze kytiz ulozi este vic THC do palic, protoze uz ji nic jinyho nezbejva a snazi se udelat vsechno pro to, aby byla dobre pripravena na zimu...bohuzel se ji ale nikdy nedocka, cest jeji pamatce...
to pios and niga: jasne mlicacko je z nich vyborny ale je s tim hrozna piplacka a nemam nervy na to skubat celej den listecky z palicek abych si udelal mlicacko.
to KOLES-----ma to taky tak vysoke ,asi 3,80,ale co ti delaji ti hermousi,ze je chces sklidit az za 14 dni...me ty samci casti-nevim jestli je to plisen,nebo je to proste odzrala samci cast ,je to proste uplne hnede vypada to jako zcupovana vata,nevim jestli je to plisen a jestli to mam sklidit protoze paldy jeste nemaji ani ty osiny nebo jak se ta dobrota jmenuje,taky mi to zaclo kvest hodne pozde,asi v polovine zari,,jak dlouho ty zkurvene palice budou zrat,kdyz to jeste nema ani chlup a pryskirici na listech taky neni....no jsem zvedavy...