Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kwb 1.grow
250w hps
Genetika - Larry Og Kush
4 rostliny = cca 75g = průměr 18,75 g/rostlina.
podle me slabota ale co už tak snad priste tomu dam vic
Tak tak žádnej učený z nebe nespadl
Pěstujeme a kuřme trávu, hlavně nefetujme !
Ať to roste !
když založíš téma jak neandrtálec tak se nediv.Tohle patří do kanálu a ne do té sekce kam jsi to dal. tak ok pro nechápavce jako ty, pokud budu držet jednu kytku na růstu dva měsíce a krásně si jí propletu do sítě a pak přepnu tak budu mít g jak svině, ale propálím elektriku jak na dva-tři growy. Takže díky za pobavení ty znalče
aha za to ty jsi chytrej jak rádio že? Tak proč mi admini toto téma nechali zde už skoro 24hod a nepřesunuli jak to dělají normálně a to do několila hodin? tak se zymysli decentně a pak někoho hlaš
Ať to roste !
zdarek groweři celou dobu se ridin kolik g sklidim na w ale premyslel jsem o tom jestly ste si pocitaly na kolik kč vás vyjde g kdyz budeme pocitat jen elektrinu ???
Původní příspěvek od amater haze zdarek groweři celou dobu se ridin kolik g sklidim na w ale premyslel jsem o tom jestly ste si pocitaly na kolik kč vás vyjde g kdyz budeme pocitat jen elektrinu ???
Já ano. Když sem nepočítal hnojiva a nic kolem jen cenu elektrické energie tak kolem 8-10kč /g ....(počítáno při sklizení 180g a watmetr ukazoval spotřebu 1600Kč. Když sem připočítal hnojiva,vodu a cenu řízků(semen) byl sem cca na 35-40Kč/g maximálně.
Ať to roste !
Mám pocit, že téma tu zůstalo, protože poslední dobou jde gr do řiti a všichni tu na to serou Ono se taky není čemu divit, když se tu modi vyhazujou/banujou jak na běžícím páse
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
aha za to ty jsi chytrej jak rádio že? Tak proč mi admini toto téma nechali zde už skoro 24hod a nepřesunuli jak to dělají normálně a to do několila hodin? tak se zymysli decentně a pak někoho hlaš
1) nikoho nehlasim sazim na tvuj rozum
2) kdyz si chces povidat o picovinach tak si to dej alespon do kurarny, protoze v indoru je to informacne fakt k hovnu
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1 Mám pocit, že téma tu zůstalo, protože poslední dobou jde gr do řiti a všichni tu na to serou Ono se taky není čemu divit, když se tu modi vyhazujou/banujou jak na běžícím páse
Tak sem tak přemýšlel a docela by mne zajímalo kolik sklízíte z jedné holky při použití jaké watáže výbojky? Předem díky za Vaše příspěvky. Chci si tak nějak udělat obraz jaký jsou mé výsledky a Vaše takže prostě jestli sem pěstitel na hovno nebo ne asi tak nic víc nic míň
Klid do duše a growu zdar!
Totálně nesmyslná otázka. Nevypoví absolutně nic... a ještě se tu hádá...
Původní příspěvek od tuffgong1 GE index je s prominutím kravina pro použití k porovnávání zručnosti pěstitelů. Proto taky naprostá většina lidí vyjadřuje výnos v g/w (tedy v jednotce která řekne kolik jsem schopen vypěstovat s určitou watáží). A proč je to kravina ? 1) nemužu započítat spotřebu celého boxu, protože to by pak ten kdo pěstí ve sklepě a tím pádem má jeho větrák nižší výkon ( a tedy i mín žere) měl vyšší GE index se stejnou sklizní než ten kdo pěstí bytě a tedy musí mýt k uchlazení výkonější větrák (víc žere ), 2) a to ta hlavní věc.. Jsou lidi kteří preferují sativu, tedy kytky které déle kvetou, tudíž jejich GE index bude zase nižší než GE index někoho kdo pěstí indiky (sklízí mnohem dřív) a tedy spotřebuje méně energie.
Ti, kteří jedou sativu, tak také klony přepínají klidně za 3 dny.
Ti, kteří jedou indici, klidně za 4 týdny. Při stejném stylu pěstu.
GE index je nejlepší a nejobjektivnější metoda propočtu G/W.
To možná ano, ale určitě ne pro porovnávání dovesnosti. Když já pojedu ze semen a ty z řízků, tak při stejné sklizni bude můj Ge index horší než tvůj. A tak podobně. Ge index mi řekne kolik watů jsem spotřeboval na výrobu jednoho g , ale kvuli vepcemco jsem psal se nedá použít pro porovnávání. K tomu je holt lepší tupé G/W .
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !