Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz se to rysuje
Uz sme 3
Do spolecne selekce se semnou pousti
Crazyben
Nasavejtendym
Kdo by se chtel pridat,at nevaha.Muze to bejt mimo selekci na out.Prece jenom postovne neni nejlevnejsi.A na tom shopu jsou hodne zajimave banky. www.holisticnursery.com/payments.html
Tak dobra zprava
Mendocino purple je skladem
A postovne do CR je 25$ .Jeste musim zjistit kolik bude stat postovne do CA.Co myslite,asi bude lepsi pojistit ten dopis s penezma?Kouknul jsem na rychlovku na stranky posty a postovne bude stat cca od 350-480 kc.Tak jestli se chce nekdo pridat,budu rad.Jsou tam zajimave veci
Tak vas vsechny zdravim..
Pro docela velkej zajem,musime premistit komunikaci z PM sem do treadu.Uz sem se v tom docela zamotal
Proto vas vsechny prosim,at sem napisete: Kolik chcete dat a kdy muzete penize poskytnout.Postupne spocitame kdo kolik dostane seminek.Chtelo by to objednat co nejdriv.Tak snad si to vsichni prectete.
Zdravím kluci. Chci do toho jít taky. Pustím 1000,- do 10.03. Ňáký ten řízek z každé kytky taky klidně udělám ale nemůžu vám slíbit že vám to povezu někam přes půl republiky. Můžu?
Zdravim vas..
Abych to upresnil..
Slozit se muze kdokoliv,ale delit se o matky budem pouze s lidma,ktery se nejak na tom budou podilet.Bylo by to dost nespravedlive.Ale kazdopadne rizky na dalsi rok budou mit u me prednostne vsichni kdo se na tom jak koliv bude podilet..
Tak vsem sem poslal cislo uctu.15teho chci posilat objednavku.Takze 14teho to vsechno spocitam.Kdo kolik dostane seminek.Jestli jsem na nekoho zapomel,at se mi ozve