Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě to chce porovnat a dopnout ,možná by neuškodilo další ukotvení.
Dneska to asi potahnu igelitem a vyuziju jako provizorní foliak pro rajčata, okurky, melouny, chilli, papriky, cuketu, atd.
Velký oči, rajčata už dobře 30cm a ja to nemám kam dát . Zatim svitim 50W ledkovym reflektorem v psí boudě by DIY.
Naposledy upravil anon383596 25-03-2016 v 08:46 AM
Dikec kluci ,zejtra potahnu zbytek ,nejak vymyslet vlez ,kouknu na předpověď a peru to tam.
Aspoň test co to vydrží ,docela často tu dost fouká.
Moh bych pověsit reflektor ,uvidím 4500 lumírů nic moc ,zas lepší jak drátem do oka ,nebo mam 6kuli :-) to by byl přísnější predpest.
Příští týden na plánu zbudovani zavlažování při jednom se záhony. Je na čase, lezou mi ředkvičky a jarní cibule asi ...... napral jsem tam toho už vícero, stará že mi to zmrzne a ejhle lezou udernici.
Ještě dodám ,původní záměr byl místo hliny řada kalfasu v zemi propojených dole hadicí a nahoře ppr trubkou s tryskami ,zakryte tvrzenym polisem s košíky, nádrž ,čerpadlo, ale řek jsem si ,že už jsem moc pošahanej a měl bych zřejmě míň hulit.
Naposledy upravil anon383596 25-03-2016 v 19:17 PM
Hele, jak je ten foliák vysokej? Když tam ty sazenice prdneš někdy teď, to abys "přepínal" tak na konci dubna.. jinak to přeroste, ne?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Testovací sazenice užitková zelenina, kytky tam šoupnu začátkem května ,do tý doby pod usporkou. Aspoň odpozoruju co jak roste a budu to zatím ostrihavat.
Výška prosim 135cm v nejvyšším bodě oblouku.
Už tam jsou nějací testéři ,to daj.:-)
Naposledy upravil anon383596 26-03-2016 v 16:50 PM
Díky ,už si to budu sakra pamatovat, chudery padly za oběť mým pokusům. Serou mě ty melouny, chybama se člověk učí, doufám že i já ?! Vobcas mi to tak totiž nepřijde. Naštěstí jsem tam nedal chilli, toho mám zaseto 8 druhů po 6ks.
Konstrukce s fólií drží a to mě těší. Akorát mam dilema jak to pak seříznout.
Rozhodně nechci při každým deštíčku běhat překrývat černobílou, ani to neni reálný.
Chcát do toho ale nesmí ,zase když to nebude mít přímý svit , opozdí se květ dobře o 2 týdny, vidím to na nějaký kompromis.
Naposledy upravil anon383596 28-03-2016 v 06:28 AM
Trochec jsem přestavoval ,kytky přestěhovány ze 125w cfl pod 50w led reflektor studená bílá, který mi přijde lepší jak ta poďobaná úsporka.
Zítra zavlažování včetně rozvodu vody, záhony dostanou trysky stejný jak v pseudoaeru, kytky drip každá 2x kapač po 2 l/h s mixem na hnojiva.
Hnojit míním AN sensi grow/bloom co se mi tu válí, po ¼ litru grow a+b , po cca 2 litrech bloom.
Zduř, jen aby to nebyl zápal plic či mozkových blan :-)
Snad se zadaří, udělám pro to co půjde.
Upiho datování- závlaha ready, funguje supa
musel jsem přidělat jednu zásuvku včetně t-kusu a rozvodné roury
Tak vždy se může najít někdo, kdo si dá práci s lupem misto vlastního snažení a ještě nadělá škody. Bude to pod dvouma čidlama ,tak snad nic . Loni jsem u toho spal posledních 14 dní na lehatku se sekerou :-) což by nedopadlo dobře nekoho klepnout po kedlubne......
Akorát je problém smrad, loni dobře 100m po větru rychta jak když se odkope selka
Shrnu co dál cca pul května to už by mělo být zaseto
-natáhnout šťávu
-odtah pod plachtu ven vyvedu flexo
-jeden bo dva větráky ofuk
-připlácnout černobílou
To je asi vše a už se jen činit . Další up při sázení řezů ,mějte se fanfárově