Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Výnos je srovnatelnej, jako u normálních odrůd. A kouř je taky stejný kvality. Ničim se to neliší od normálních kytek. Jen to rychlejš a dřív kvete....
Jestli se k tomu o víkendu dokopu, udělám nějaký reporty.
No já to Fasr verze ještě nezkoušel, ale nemyslim že to bude uplně to samý... už jen proto že u tý Fast verze křížily black dominu s auto S.A.Dem... pochybuju že to bude jak S1, ale dobrý to bejt může o tom žádná.
Mam to v boxu a něco málo sem o tom načet, taky sem právě přemejšlel o fast verzi. Spíš myslim že sou vhodný na out, právě že rychleji dozrávaj.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od frek Výnos je srovnatelnej, jako u normálních odrůd. A kouř je taky stejný kvality. Ničim se to neliší od normálních kytek. Jen to rychlejš a dřív kvete....
Jestli se k tomu o víkendu dokopu, udělám nějaký reporty.
Zdravím
Jo to bys byl hodnej kdybys něco nahodil.Zajímá mě hlavně ten S.A.D.,ale určitě report o jiných modelech nebude na škodu.
A kdybys to stihl nějak brzo tak by to bylo supr,páč se chystám už už objednávat......Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Tak mám první zkušenosti s FAST verzí. Zkouším vytvořit nějakou matku pro mé outdoor pokusy a jde o Fast S.A.D. F1 od Sweet Seeds. Napohled normální kytka, ale klony, když mají slabé světlo, tak přepnou na květ i pod 18h/6h světlem. Tudíž mám pocit, že kytky jsou citlivé na intenzitu světla a když je dám někam kde je trochu stínu, tak mají holky pocit že je už tma. Všechny ostatní klony reagují jinak a zůstávají na růstu. Hodně mne to překvapilo.
To mard: To je zajimave.
Jinak ja letos planuju Killer Kush.Jelo ho dost lidi minulej rok a co jsem pozjistoval,tak vsichni ho chvalili jako nej out co meli.
To Frek : uz se tesim na report
Původní příspěvek od Mard Tak mám první zkušenosti s FAST verzí. Zkouším vytvořit nějakou matku pro mé outdoor pokusy a jde o Fast S.A.D. F1 od Sweet Seeds. Napohled normální kytka, ale klony, když mají slabé světlo, tak přepnou na květ i pod 18h/6h světlem. Tudíž mám pocit, že kytky jsou citlivé na intenzitu světla a když je dám někam kde je trochu stínu, tak mají holky pocit že je už tma. Všechny ostatní klony reagují jinak a zůstávají na růstu. Hodně mne to překvapilo.
Hele to je presne co sem si myslel (nechtel sem moc spekulovat)... ten "auto" recesivni gen tam proste je a pak mam pocit ze staci i jinej stres (nez delsi doba tmy) aby ty kytky nahodily na kvet... podle me to nebude jen intenzita svetla.. zkus udelat na par klonech pokus a nejak je vystresovat jinak nez slabsim svetlem.
Myslim ze by lidi takovej pokus ocenily
Taky mam v planu zkusit fast verzi., ale zkusim DP - Think Fast.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Zdravím
Tak jak ste letos dopadli s těma fast verzema?
Napište odrůdu,jak to rostlo a narostlo,problémy jestli nějaký byly plísně atd.
výnos a síla pokud ste to teda už pukali.
Mě ten sweet skunk ještě roste,ještě tak dva týdny takže to zase tak fast nebude.
Roste dobře 2x zastřiženo,výška něco málo přes dva metry,široká košatá hustá.Žádná plíseň,žádní hmyzáci nic.
Palice nejsou moc dlouhý,ale takový tlustý bambule po usušení tam bude 300g určitě.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Vzhledove jsou to nejhezci palky co jsem kdy viděl, letos sme sme ve dvou jeli 4 druhy, něco uz slo dolu ale jen tri modely a to asi green poisnu s tim ze byly zrale. Dalsi chteji tez tech 14 dni ale libuje si v nich plisen jelikoz palice jsou nejvic tvrde a nevzdusni lampa hadra. Chce to jeste 14 dni ke spokojenosti a pro uplny závěr ale zatim se mi zamlouvaji kdyby te plisne nebylo
Hola!
Tak o víkendu jsem setnul Killer Kush FV. 5 dní to visí na půdě a teď, po pěti dnech sem si k tomu přivoněl a smrdí to, jak když si poleju ruce na pumpě, když beru naftu. na smokereport a fotky do "Fotografií pod Sluncem si budete muset počkat, až sklidim i zbytek a budu to mít všechno pěkně zkompletované.
mrknite se borci na můj thread, 2.října jsem sklízel téměř vše, spoustu strainů od SweetSeeeds, šlo sklízet i dříve, ale proč když bylo doteď hezké počasí, že
cus tak jsem letos odjel taky neco od sweet....Green poison f1...v zahonku z neho bylo 560g suchyho oholenyho materialu+nejaky spodary co jsem nevazil....plisen na nem byla ale az tyden pred kosou navic jenom na stonku...krasne pronikave to voni,palky tvrdy az moc a nahuluje to fest dalsiho Poisna jsem mel v 50l kalfasu a nejakych 170g na nem bylo.sklizenej
15.září...ten v zemi sel 20.Zaří....pristi rok ho jedu urcite zas..... Dalsi jsem zkusil S.A.D f1 dost jsem na neho spolihal mel jsem asi šest seminek ale oproti tomu Poisonu tezka nuda....vynos tak polovicni...a proste mi nevoni to s.a.d...ma fakt takovy neprijemny aroma jedna co byla v kvetinacu tak smrdi ze sem ju ani nezkousel hulit ale jinak palky taky celkem tvrdy...ke konci se do nekterych pustila padli takze odolnost nic moc...dozraly nekdy zacatkem řina....kazdopadne f1 nezklamaly