Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
může to být vzdálené o méně, ale pokud je to více, tak alespoň si kytí nestíní. hloubka-zasadíš semínko do cca 3-5 cm hluboké jamka a více se o hloubku nestaráš. ty ph papírky ti pomůžou, musíš si dát ale pozor jakou vodou to zalíváš (jaké má PH).
2 n1cer: Ph pody zistis tak, ze odoberies vzorku pody a premiesas to z destilovanou vodou a potom do tohto skupenstva ponoris lakmusovy papierik. dufam ze si to pochopil.
2 PiosOne: Prave proto se ptam jak jste si vsimli nejsem moc zkuseny, vlastne zacinam, tak me to zajima.Berte me pls s rezervou jestli treba placnu nejakou tu blbost
n1cer: jak už jsem ti napsal, jsou na to chemky, kterýma upravuješ PH +/-, dá se to koupit ve Zverimexu. řekni že chceš ladit PH v akvárku a oni už budou vědět.
n1cer: teď to nemá cenu, ještě přijdou deště, obleva... takže se ti upravené PH stejně do jara změní. spíše se teď o půdu postarej jinak (porýt, pohnojit apd.)
2PiosOne:
Semienka do hlbky 3-5cm? No neviem? Ja osobne by som to dal tak 1-2 cm do hlbky no asi najlepsie je to len tak prekryt vodou aby sa pri zalievani nevyplavily a je to. Mam odskusane,ze z velmi hlboko(tak ako ty odporucas) zasadene semienka sa skor ako sa dostanu na svetlo sveta uhynu. Len malo z nich prezije,no ak sa zasadia plytsie sa tento jav podstatne utlmi.
Ale PiosOne ak to mas odskusane ? No neviem.
Mam pocit,ze keby sa vsetci groweri na groweri zlucili do jedneho to by bola ale pestovatelska masina co poviete?
no ja bych se hádal___ jsou to dvě strany mince___ nepoužil bych tedy květináče ? ale sázim pytlovky____ přenoska + pytel + 50l hlíny(co nej, ps: já preferuji mm_ůj mix... viz.rubrika: kompost od žížalek) 10sazenic_ ...5samic....___ spodek propíchat a zahrabat.
PS:__ v pytlovkách je hlavně účinějši hnojení __ připošlu foto
ddt: ano s tou hloubkou to mám otestované. funguje to jak u samotných semínek, tak u semínek naklíčených. výsledek můžeš vidět na mém letošním outdooru (viz můj podpis). klidně můžeš sázet do menší hloubky. pokud máš klavitní semínka, tak je to v pohodě.