Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja osobne si myslim ze se u ganji musi zvysovat "davka" stejne jako u kazde jine drogy. A kdyz se kouri porad stejnej model tim je to horsi. Letosni sklizen byla opravdu velika a uz svy hulo ani nekourim protoze uz mi ani nechut ai nedava.
no popravdě je to tak, že thc zůstává v těle kuuuuuurevsky dlouho, takže když hulíte dlouhou dobu v mocných dávkách, tak je pravda, že stačí málo, aby se v mozku iniciovali patřičné reakce ... ALE, ty stavy už nejsou co bývaly, protože množství thc v těle se pořád zvyšuje, receptory se zasírají, hlavně když delší dobu kouříte jeden model - prostě pernamentní zhulenost jejíž sinusoida je čím dál plošší. já třeba už měsíc nehulím, ale pořád si připadám zhulený, thc se uvolňuje z tuků a jiných tkání a pernamentně působí na receptory, sice v malých a konstatních dávkách, ale dokonale střízlivý nejsu.
takže odpověď na otázku je pravdivá v obouch případech: jednak je to záležitost psychiky, takže když si dáš prdíka tak tě to nakopne, stejně jak když jich dáš deset - už víš co čekáš a taky tam zafárá to co už máš v sobě
druhak ty stavy už nejsou plnohodnotné, protože si defacto pernamentě zhulený a jedná se tak už enom o nepatrný výkyv z "normálu"
Původní příspěvek od dokktor já třeba už měsíc nehulím, ale pořád si připadám zhulený, thc se uvolňuje z tuků a jiných tkání a pernamentně působí na receptory, sice v malých a konstatních dávkách, ale dokonale střízlivý nejsu.
U mna to bolo tak, že keď som v jednom období mala strašne vela hašišu a kurila som ho asi mesiac v kuse, tak na začiatku mi stačili tak 2 šluky, postupne mi to ale nejak prestalo fungovat a po par tyzdnoch som sa skoro vobec nezhulila ani z 5 šlukov. Treba dávať pauzy, aj ked to je strasne tažké ked mám stály zdroj THC. Keď sa ale zdroj minie a neni čo huliť, tak to sa potom lahko dáva pauza..ako napríklad teraz