Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo vypadaji perfekt,jen otrhej ty nejspodnejsi listy co stejne umiraji jinak pohoda.
Pan Salatos ma pravdu to co pises vyrobce nedoporucuje alespon tedy ne JIDB
pokud vim ,to delas nejaky test nebo ti to nekdo doporucil?
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
trochu se zvedla teplota i vlhkost 25-31 stupňů, 70-85 vlhkost
Dostali zálivku A 20ml; M 10ml; B 5ml na 10l, v průběhu týdne přepnu na květ. Sestříhal jsem spodky a rozházel kytky jinak do boxu, abych pokryl co nejlíp prostor. Po přepnutí se je ještě budu snažit ohýbat aby vyplnili maximum prostoru.
Tentokrát mezi reportama jsem přišel domu a zjistil, že někdo na chodbě vyhodil jistič od elektriky a kytky měli během svícení 6 hodin tmu....
Pekne.
Tu setihodinovou prestavku neres pokud se tak nedeje stabilne.
Jen dodrz casovy harmonogram jako pred vyhozenim jisticu a ony
si to ani neuvedomi ze byla kratsi doba sviceni.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
průběžně jsem kytkám přepnul periodu na 12/12 během asi 4 dní.
Zalil jsme je poslední růstovou zálivkou v poměru A 20ml; M 10ml; B 5ml na 10l cca před čtyřmi dny. Teplota se pořád drží mezi 20-27, zvlhčovačku jsem defacto druhej den po reportu dal pryč, takže teď vlhkost 30-60%. Dneska míchnu zálivku na květ a zohýbám v boxu kytky pomocí provázku.
Ono to asi zkresluje sou akorát před zalitím. Kdyby se ani pak nevzchopily tak trochu přileju.
Ohýbat chci jen větve ve smyslu lepšího zaplnění prostoru(větve rostou hodně kolmo vzhůru a zbytečně pak stíní větší listy), jinak to neni potřeba rostou pěkně.
Kytky jsem včera ještě prostříhal (na ohýbání jsem se nakonec vykašlal, kytky se mi zdají ve větvení v pohodě, možná pak pár vetviček na dovyplnění boxu uvidíme), proběhla první zálivka 1.3 EC, 6,2 Ph (5ml A, 10ml M, 15ml B na 10l odstáté vody). Booster (asi Green Sensation od Plagronu) budu přilejvat tak za dva týdny cca.
Původní příspěvek od Praseone Na lepší zaplnění prostoru? To už si měl dělat dávno ..... Psal sem ti to na první stránce, teď z toho máš zase košťata.....
Jak již psal praseone už je to zbytečný ted at se ti hlavne rychle rozjedoui a kontroluj výšku mas 120stan, 400w osviti ideal 1x1 ser na vyplneni kdyby si mel prazdna místa jen ty vetvicky zasmodrchej do sebe.. udelej si scrog bez site stale odstipuj spodky a jed jen topy jinak to uz asi nedohonis.. budu sledovat..
Nic moc se nemění, zálivku jsem včera poprvé zvýšil na nějakých 1,5 EC (původně sem držel do 1,2), protože nebudu přidávat žádný stimulátor, nechám čistě jen JiDB. Sem celkem zvědavej na výslednou chuť a i výnos. Ph nechávam mezi 5,8-6,2. 53. den na květu vemu holky na Flushing a pak už jen vodu až do 60. dne kdy je povraždim.
Teplota 20-26 stupňů, vlhkost se mi drží větší (45-60%) i při zapnutym odtahu na max a po celou dobu. Měnil sem umístění stanu v pokoji a byl sem nucenej pasivní přítah otočit směrem od okna, ale v místnosti mam otevřené okna non-stoptak nevim co je špatně. Při stejné konfiguraci minulé kolo byla vlhkost v pohodě.
Ještě sem nakoupil pár semen na Out, tak až povyrostou udělam nějakej report. Nakoupil sem od Paradise Seeds 2x Nebula, 3x Wappa, 3x Jacky White a ještě mi známej přivezl z Amsterdamu 5x Casey Jones od neznámé banky, semena sem dostal v klasickym pytlíčku.