Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, já měl minulej rok dvakrát po čtyřech kytkách v lesních školkách, asi tak 1500 metrů na první flek a dalších 700 metrů na druhý, a pak ještě nějakých dalších 1300 metrů do vesnice (taková okružní vycházka) A bylo s tim starostí dost a dost. Jenom tam dostat hlínu, a pak se o to chodit starat, zalévat, kontrolovat...A největší adrenalin je právě jít s báglem narvanym voňavejma kytičkama....To jsem byl posranej až za uši, jelikož jsem potal houbaře.... A ty toho chceš mít pomalu 50x tolik. To aby sis na to někoho najal
:-D kruci no :-D ja chci jen provzdusnit pudu do ktere to zasadim ale nehodlam navazet vlastni i kdyz by to bylo lepsi kro kytky ale to by bylo moc pracne vzhledemk poctu kytek.No bude sranda jit prez mesto s narvanym batohem a pak jet MHD domu :-D nastesti posera nejsem a nohy mam rychle tak pred cajtama bych snad utekl a houbare neresim :-D se slzakem v kapse a jdu :-D
No doufám, že tu pak o tom rozjedeš vlákno. Třeba minulý rok tu někdo jel asi 40 mazarů v kukuřici. myslim, že to Tvoje bude něco podobného.
Budu držet palce.
Fuu nemas trosku toho vela ?? cez 500 rastlin a to ides prvykrat...ako niesom nejak skuseny isiel som iba 3 kola teraz pojdem 4te ale s toho som iba jedine kolo dosiel dokonca raz mi to rozjebala zver a raz mi to čorkli Tento rok som mal 18 rastlin a mal som co robit ) ked som niesol substrat na miesta tak som mal co roit aby si ma nikto nevsimol a to je len uplne zaciatocna vec ako mne sa vidi ze si to predstavujes velmi jednoducho ale ver mi velmi jednoduche to nie je ak chces s toho nieco ma musis sa o to starat ) ale jednoznacne drzim palce budem sledovat som zvedavy ako to dopadne....
Vsechno nebo nic.Cele dny ctu fora a sepisuji si informace.Substrat tam nosit nebudu necham to v hlineco tam bude jen ji provzdusnim.No 500kytek + chci hodne klonovat.Mam dost volneho casu.Jsem trochu silenec a kdyz doneceho jdu tak ve velkem a poradne.Hodlam to jen zalevat a hnojit a zabezpecovat pred zveri + mozna strihnut zavazejici listy.Stve me uz jen moznost kradeze takze si musim dat nejvic zalezet na vyberu mist.
Dekuji :-) take drzim palce pokud budete letos pestovat :-) .
p.s.: nejspis to budu chodit zalevat a hnojit za tmy s baterkou v ruce :-D
Tak ale urcite si premeraj Ph v tej pode co budes mat neni zase odveci si premerat aj Ph vo vode co s nou budes zalievat ja teraz idem prvykrat regularne semena tak som docela zvedavy ako to dopadne dufam ze mi vsetko vide lebo tento rok tiez pojdem viac rastlin a viac genetik tak dufam zeto stihnem ) a ty co aku vlastne mas genetiku ??
Nechci ti kazit iluze ale tak jak to máš naplánovaný ty 500 + řezy no nevím nevím, můžeš to mít prostudovaný desetkrát ale pořád je to jen teorie, přesto držím palce a doufám že proběhne nějakej fotoseriálek tvojí obrovské plantáže.
kyselosti pudy a vody mam obavu :-( hodim to nekde mezi koprivy snad tam bude dobra puda a vodu bych chtel z potoku tak nvm no...trava je plevel snad to zvladne, alebyla by skoda mit vetsinu samcu :-D ...drzim ti palce :-) ...350 semen indickeho konopi a pak +- 200 noname (mix out.a in. snoname) ...99% klicivost ... Ja si predstavuji jak krasne to poroste letos :-D zem neni uplne promrzla a maji byt rekordni vedra :-) takze se snad my co zasadime mame naco tesit pokud nam to neco nesezere nebo nekdo neodnese :-!