Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Došel jsem i na druhé pole v křídlatce a zjistil jsem, že průsek je hned vedle pole, ale 3 ze 4 kytek tam jsou a nevypadá, že by si jich někdo všiml. Chybí úplně G13 pheno 15, ale tu určitě něco sežralo už dávno, protože po ní není ani stopa. Kytky jsou malé, protože kolega tam nebyl ani jednou..., ale díky tomu si jich asi nikdo nevšiml. Sám jsem je měl problém najít, úplně mi splynuly s okolní vegetací. Prostřiženo a pohnojeno Fishmixem, Atami enzymy a Plagron Alga Bloom. Pro pozdější použití mám nakoupeny tablety blossombuilder od BCuzz.
foto č.1,2 - úplně vlevo G13 pehno5, pak G13 pheno 4 a na konci Mazar
První flek v křídlatce. Největší SP je úplně rozlámaný a druhý taky nějak polehává. Kdežto G13 krásně kvete. Prostříhal jsem spodky a vše pohnojil Alga Bloom, enzymy a Atami tabletou. Půjdu tam asi pozitří to zvednout a vyvázat, dnes jsem na to nebyl vybaven.
p.s.- byl jsem se podívat na jížní svah a zjistil jsem, ž
e nějaká dobrá duše kytky vykopala a odnesla. Nechápu proč si nezasadí svoje, když to mají kam dát.... Až jednou někoho na poli chytnu, tak to schytá za všechny
Druhé pole v křídlatce zatím neobjeveno, ale daří se jen G13. SP má úplně malé paličky a silně pochybuju, že to v tom zkurveném počasí ještě nabere nějaký objem.
Zdravím po delší době. Loňská sezona stála úpně za hovno a fotky sem ani nemá cenu dávat. Jediná slušná kytka byla G13. SP vůbec nedojel, kytky na louce spálily mrazy a nejhezčí pole mi ukradli.
Takže pro velý úspěch si to zase letos zase zopakujem