Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak na dnešní večerní posezení u tv, dávaj Hogo Fogo Homolka jsem si připrvila:
S.A.D. od Sweet Seeds (OUT 2012) ,bylo ve skleníku, na květ opět bohužel moc nehnojeno,ale rozhodně to na něm není znát bohužel bylo sklizeno tak 7dní dřív,kvůli plísni( palice prorostlé a tvrdé), ale chut ma příjemnou, zemitou, ale trochu to škrábe, ale z bongu, super..měla sem 2 phena, toto víc prorostlé, zemitá chut, a na plíseň náchylné..druhé bylo "sativovější", méně prorostlé, zato sladká chuť, a po plísni ni stopa!
Odpolední svačina byla samonakvítačka Mandarine od Sw.S. s typicky hutným ovocným kouřem, který na patře nechává nasládlohořkou chuť přezrálých citrusů. Při hoření se uvolnuje hašišová vůně, v hubě ale ani náznak hašišové chuti. Zajímavé. Placebo vonavej efekt :-)
Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně
Konkrétnějí teda Special Queen #1 dost přezrálou, tak to mám rád , nebyla to kupodivu vykydávka ale vodstřel jak se patří, po 4 hoďkách jsem si vzpoměl že jsem měl vlastně brko a že pomalu přicházim k sobě, stávek trval věčnost, fakt jsem na to zapoměl že jsem hulil...
PS: Jestli hledáte něco mimořádného, tak vezměte 5-6 svých indoor modelů v celkové gramáži cca 2 g a dejte si je ve dvou, už po pár šlucích je to znát vůbec pokud se na to posilníte nakym alkoholem ( i když je to možná lepší aby to s vámi neseklo )
bohužel neměl takové světelné ani výživové podmínky jaké by potřeboval, a rozhodně by si i zaslouzil
Na in to může být velice zajímavá volba!
u mě byl výnos katostrofální sice to byli 2m stromy, ale cca 110g? na rostlinu, měla jsem 2 phena, ale obě si byli mooc podobné, vůní, chutí, stavbou..
naprosto žádná známka plísně, dozrál krásně kol 20.října, paličky řidčí, ale přitom krásně prorostlé, žádný šustí...
a jak píšou PS, High je cítit nejvíce v horních partiích hlavy a na tváři.
vážně velmi znatelné high , po ránu destruktivní:P
chut je jako zrovna otevřená plzeň nebo budvar, nádherně chmelové, výrazné..
hola! tak a já si už chvilku ochutnávám svou novou sklizeň - CRITICAL MASS od místního mistra.. zatím jen rychlosuška spodky, čili chuť ještě ne excelentní (ale špatná nee).. spodky povětšině nedozrálé, výrazný HIGH stav, u mně upovídaný...
foto palice za růstu: http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=513580