Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tak dalsi tydeni up, az na ty 3 banany je to zatim dobry (zaplat panbu). OB jsou porad radne nedokrmeny, liju jim ted 4ml/l bloomu a 1ml/l PKcka, s tim PKackem jeste pritlacim.
Myslim ze ted 3 tydny do konce uz muzu hodit nejakej tip na sklizen - myslim ze toho tam bude okolo 140g (na fotkach to mozna vypada trochu lip). Za mesic se ukaze jak dobrym prognostikem jsem.
14 dní do konce, ta barva je bída, ale pálky jedou slušně. OB házejí listy trochu do fialova, hlavně to sativovější pheno. Přes velikonoce tam mám od kámoše půjčenej drip od gardeny, tak snad jsem to dobře nastavil a nic se za ty 4 dny neposere. Kosil bych rád okolo 60. dne, takže teď dostávájí poslední dávky hnojiva a pak nasadím Final solution.
Ahoj, tak jen pár fotek z 53. dne, větší focení udělám před kosou, tu plánuju mezi 56 - 60. dnem.
Kytky už jsou pěkně vyšťavený, ten konec jsem jim nějak nezládl dát dost hnojiv. Poslední zalivku s hnojivem dostaly na 46. dni květu, pak průplach pod sprchou a voda s Finalem.
Jinak jsem v úterý udělal z každý kytky záštipek (cca 0,2 - 0,3g) a v pátek byla první koštovačka. Dojmy více než dobré . Ochutnáváno v pořadí OB, OG, Ed, OB a zakočeno archivním Mazarem a Euforkou. OG a Ed byly skvělí už teď, OB nebyl moc výraznej. Ale je ještě zatraceně brzo vynášet soudy
Ahoj kolego;-)tak koukam a klobouk dolu. Takovy basetbalovy palky pod 250W je krasa se koukat;-)A je dobry ze jsi kyticky celkem krasne zachranil od bananu;-)
Ahoj, vypadá to na docela hezkou sklizeň, tak mám radost. No uvidíme, včera jsem na jedné spodnější větvičce našel skoro zralé semeno. Takže je možný, že tam občas někde něco bude, ale žádná katasrofa snad .
Co OB, zadne naznaky hermeni? Kdy si semena kupuval?
Pripadne dik za info
V.
Je o tom neco malo vys... Jinak jo, hermil, par bananu jsem z nej oskubal. Seminka jsem kupoval koncem minulyho roku. Je to proste ta "nova" OB genetika s tendenci na konci fialovet a hermit.