Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Holky jsem dnes naposled nakrmil a dalsi jidlo uz bude jen voda.
Dal jsem jim:4ml Alga Bloom,2ml BloomBastic to vse na litr vody..
Power Kush- 45-55 dni
Orange bud 60-65 dni
Ale chci je nechat asi stejne mam 43 den a ani u jedno nejaka mala znamka toho ze by trichomy chteli nejak menit zbarveni porad krasne cire.A listi take porad krasne zelene tak asi jeste nemaji pred smrti samotny kytky to vi :-Dcelkem bych je chtel nechat do toho 60 dne co pisou o OB tim padem bude 14 pruplach.
Jen bych se chtel zeptat potom az budu prolivat cetl jsem tady na foru ze se dela na pomer kvetinac 3xnasobek vody to se dela jen pruplach od toho kdyz je treba prehnojino nebo se to tak dela i ve finalni fazy?
A taky pridavam 2 fotky kyti co mam v takovy provizorni skrince pod 150W. Je to S.A.G.E 4x z řízků.
Mam je prepli 6 den na kvetu a uz jedou ven prvni pestiky ale na fotce bohuzel jeste nejdou videt je jich tam troska :-D
Zdravim lidi, tak pridavam fotky holek na 50dni kvetu. Bohuzel se stala smula a holky OB se zblaznily a nasel jsem tam jedno mensi seminko ne uplne tvrdy ale uz chtelo dozrat. Tak jsem se rozhodl ze jim o kousek zkratim rust a prijde zubata. Holkam jsem otrhal vsechny listy a tedkon jim necham 2 dny tmu co jsem dostal jako radu.
Power Kush uz jse krasne zralej ale OB by mozna chvilku chteli ale uz nane prdim.Mam 2 fotky ale jsou zatim jen 4 ocesane a 2 udelam zitra. Palicky jsou pekny a krasne tvrdy jsem zvedav co z toho bude:-D
Tak a je to tady a prisel den D. Holky uz jsem narezal a povesil hlavou dolu..
Dostali 2 dny tmy a tedkon uz se jen budou houpat a susit. Mam je poveseny v boxu a pritom pustenej odtah a jeden vetracek na lepsi toceni vzduchu..
V boxu by se mela teplota drzet kolem 15-17 stupnu tim ze upravuju podle toho jak se topi v mistnosti.
Prvni foto co pridavam.
1.Foto sam Power Kush
2Foto sam Orange bud.
Zbytek je v celku nasobe a dalsi uz poveseny v boxu..
Jestli nekdo z vas sleduje tenhle th muze zkusit tipnout kolik by z toho molo byt.
Vyherce dostane K+
Zdravim tak vam zatim preji za pekny tipy vubec ny mi nevadilo kdyby tam tolik bylo:-Dtady pridam foto malich zastipku na zkousku z obou kytek. V levo power kush a druha OB.
A taky se chci pochlubit ze jsem zkousel udelat svy prvni rizky z kytky S.A.G.E co uz tedy byl rizek tak znej vim ze to asi neni nejlepsi ale udelal jsem 4 na zkousku a 2 z toho se mi povedlo udelat. Do skrine nepujdou bylo to jen na zkousku nestli jsem schopnej to udelat a jsem:-D
Cest VFR prave ze 8 dni do konce se mi zblaznily a nasel jsem tam seminko jak jsem psal vis :-(proto jsem je sundal o neco driv abych to nemel potom vsude. Nasel jsem to na jedny palici takze je to dobry,ale uz vim ze do nich nikdy nepujdu :-D
Cest VFR prave ze 8 dni do konce se mi zblaznily a nasel jsem tam seminko jak jsem psal vis :-(proto jsem je sundal o neco driv abych to nemel potom vsude. Nasel jsem to na jedny palici takze je to dobry,ale uz vim ze do nich nikdy nepujdu :-D
Zdravim lidi.Tak davam konecny vysledek. Nakonec jak jsem tady koukal na nejaky tipy tak tedkon dam ten muj :-D Kytky uz jsou suchy a zavreny ve sklenicich.
Orange Bud- 67
Power kush- 74
Celkem-141
Vynos nejak ohromnej nebyl ale zase koureni je to skveli. OB kdyby se nezblaznily bylo by asi jeste o neco lip ale urcite musim rict ze kour je znich lepsi nez z PK.
Jinak nejblize byl VFR z nejmensim tipem a zato mu posilam K+ dekuji..