Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevim , me se zda krystalon dobrej na to kdyz clovek zacina , jtak mozna na prvni sklizen ,ale kytky po nem pomalu rostou jsou svetle zelene a zanechava hnusnou fuj moc fuj chut. Radsi zainvestujte a kupte neco presne sity na miru pro vase kytky jako AH nebo BcuZZ ,Cellmax ,Plagron. Tod vse co jsem chtel rici. Zdurte
Vadne to!!! Substrat je mokry a strasne tvrdy!Co s tym? Skusal som to trosku kypryt ale neda sa to velmi do hlbky. Da sa to nejako prevzdusnit?Neda sa do tej pody tearz nasukat nejaky perlit alebo ja neviem...
Tak to je horšie... jedine presadiť, nechať preschnúť, opatrne vyklepnúť z kvetináčov, otriasť substrát a posadiť do nejakej vzdušnejšej zmesi s perlitom alebo kokosom a najprv na spodok 1 cm keramzitu ako drenáž... A bacha, poškodiť čo najmenej korienkov, tie odhnité vykapú aj samy...
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
Gunman-e diky velmi pekne. Posilema ti karmu iba pre teba a dalsia bude ak sa mi to podari a kvetinky budu take ako si ich predstavujem.
Takze drzte palce.Thanx este raz!
Takze presadil som ich ale vyzera to biedne. Po akej dlhej dobe sa kvetinky dostanu do povodnej "pohody"?? Tearz tam mam substrat na kaktusy s perlitom a kermazitom na spodku presne tak ako radil Gunman.
Kristalony mi pridou ne uplne nejlepsi do kvetu. Nejlepsi pro kyti je co nejvic P. Dulezitej je pomer N a P, urcite by tam melo bejt oboji, ale minimalne 1:2. Samostatny je K. 1. se s nim neda predavkovat, ale pokud je ho o moc vic nez P, tak to nebude delat dobrotu -kyti budou spis krehci a nebudou tak "baculaty". Protikladem budou zdravy a odolny.
Urcite perfektni je kristalon na rust. Ma sice N jenom ve 2 formach, ale zato postacujicich.
PH kristalony neovlivnujou tolik, jako vetsina ostatnich (hlavne tekutejch) hnojiv -ty bejvaj casto kysely (az kolem 5!). O to horsi je to se zasolovanim pudy. Je potreba si uvedomit, ze to nejsou pripravky pro intenzivni hnojeni a este v tak extremnich podminkach, jako je kvetinac. Proto je nutny hnojit spis castejc a po troskach a hlavne dat kyti tak asi na kazdejch 10 dni (+ prechod rust-kvet) 3-5 dni cisty vody (pripadne upravit pH).
zdarek lidicky ja si zas myslim ze cristalon je vyborn pro rust palic jen z vlastni skusenosti bych kytky hnojil az tak budou videt palicky pac potom ta kytka se muze rychle spalit jako moje bila vdova ((((
ale uz sem se poucil !