Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uz se jim zacinaji delat malinkate sisule a sem celkem rad, jak je videt ten MiniMax zas neni az tak silnej a hodne se vytahli jak jeli za svetlem, ale v boxu je rezervy celkem dost, ted maji 40 cm.
Jak sem rikal zacal sem s hnojenim - JungleInDa BOX
Zalivam to kazdy druhy den cca 700ml vody s hnojkami na jednu kytku, vzdy to necham proschnout,a zatim se jim celkem vede
Pěkná křoviska :-) Vypadá to, že ten JUNGLEinDAbox jim svědčí. Své kolo dojedu už s FluoraDuo GHE. Růst jsem později dal BioBizz BioGrow, voní, jak Maggi :-D Ať ti to výjde :-)
Ja sem je predtym vse od BioBizz bylo to sice super ale mas pravdu hlavne FishMix smrdi strasne ten Jungle mi pride ze je to dost dobry, meril sem EC a je to kolem 1,9
Nazdar Growers
Tak mame tu 12 den, nestacim se divit, ale kazdy 2 den musim zvedat svetlo, ty holky se tahnou jak sileny, snad uz se to zastavi, ale delaj mi radost Sichule se uz poradne ukazuji, vse vypada jak ma byt, az na to ze ta vlhkost lita sem tam az k 65% a co sem cetl o tyhle odrude tak je to dost citlivy na tu vlhkost, jeste sem nekoupil ten Ceresit do mistnosti, ale jak vidim budu muset.
Jinak teploty stabilne 24-28 stupnu
Vlhkost : 45 - 65%
Hnojim Jungle in da box v pomeru :
6,2 ml - A
12,4 ml - Mikro
19,8 ml - B
+
2ml Green Sensation
+
1 kapka SuperVit
=
s toho mi vychazi EC kolem 1.9 - mozna je to moc, mozna ne ale holky vypadaj k svetu tak to takhle necham
Zatim to vypada ze velice dobre Taktez jedu s touto watazi prvni pest tak sem zvedav, ale zda se mi ze by to mohlo byt ono. Uvidime jak moc nabobptnaji sisule, a ci nebudou moc ridky, jeste mne napadlo poridit jeste jeden MiniMax do budoucna a dat tam dve jen nevym jestli to uz nebude moc
Tak je tu den 26 Vsechno ok az na to ze se mi zacali delat zluty listy kolem jedne palice NEVITE NEKDO co to muze bejt ? Je to jenom jedna kytka a jenom jedna palice na ni vid foto
Původní příspěvek od grady589 Nazdar Growers
Tak mame tu 12 den, nestacim se divit, ale kazdy 2 den musim zvedat svetlo, ty holky se tahnou jak sileny, snad uz se to zastavi, ale delaj mi radost Sichule se uz poradne ukazuji, vse vypada jak ma byt, az na to ze ta vlhkost lita sem tam az k 65% a co sem cetl o tyhle odrude tak je to dost citlivy na tu vlhkost, jeste sem nekoupil ten Ceresit do mistnosti, ale jak vidim budu muset.
Jinak teploty stabilne 24-28 stupnu
Vlhkost : 45 - 65%
Hnojim Jungle in da box v pomeru :
6,2 ml - A
12,4 ml - Mikro
19,8 ml - B
+
2ml Green Sensation
+
1 kapka SuperVit
=
s toho mi vychazi EC kolem 1.9 - mozna je to moc, mozna ne ale holky vypadaj k svetu tak to takhle necham
taky hnojim JidB ten poměr ktery máš je na jaké množství vody? a měříš to měřakem na EC??? nebo jen podle tabulky na hnojivu?
Nazdar
Tak bohuzel nemam fotak Nemuzu dat update ale jinak to vazne stoji za to Tak skvelou urodu sem jeste asi nemnel
Jen se chci zeptat , Critical Mass - 45-55 dni, jak dlouho ste to nechavali vy ? Vim ze to treba sklizet nacas jelikoz je to nachylne na plesne...