Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...takže přátelé, stalo se mi, že si kytky v květníkách sedly víc, než jsem myslel a tudíž po 14. dnech, bylo v kvetníkách cca 1/2 média než na začátku. Rozhodl jsem se to řešit jen "podsypáním" již prorostlého substrátu kokosem....musel jsem jednu kytku po druhý vyndat, doházet trochu kokosu a zase jí dát zpátky...kořeny už jsou celkem slušně prorostlý až ke dnu květníků, jedou celkem rychle. Původně jsem myslel, že jsem jim tím dal dost naprdel - i když jsem se snažil bejt co nejšetrnější - ale nakonec to vypadá, že to holky téměř nezaznamenaly a tvářej se spokojeně. Při kupování kokosu jsem si koupil rovnou enzymy a bloom a micro - oboje AD hydro. Nasadím nejspíš v zálivce v úterý.
Nyní bych uvítal i aktivitu Váš čtenářů, abyste přispěli - potřebuju vědět, jak s enezymy...v každý zálivce nebo ob?? nebo jak vlastně?? na obalu je psaný jen poměr ředění s vodou...a další věc je kořeňák - mám ho ještě přidávat do zálivky? píšou tam, že je dobrej po celou dobu růstu, ale jestli to neni zbytečný - si řikám....
- zároveň jsem taky po vyndání kytek vytřel box od stajatý - steklý - a sražený vody - na dně boxu bylo tak půl cenťáku...pod tmavší plachtou - tu jsem dal pryč...
dávám fotky pro úplný nováčky - kokos při nafukování
zdarec nic si s teho nerob,ja si do threadu pisem tez skoro sam,ale mas to pekne vychytane,ja tu prezentaciu robim,aj pre tych co zacinaju a nahodu zabludia na moj thread,aby sa mohli porovnat,alebo vyvarovat chyb ktorych som sa dopustil na rastlinkach...napriklad mne si to krasne ukazal s tym kokosem,lebo sem chcel pridat na zacatku do substratu kokos,a nevadel sem jak na to tak sem od teho upustil,ale na buduce ho tam pridam tak pul na pul...neboj najde sa plno ludi co si tvoj thread pozru bez komentara...
Neboj určitě tě sledují.Já např. tě sleduji a učím se , začnu z jara musím ještě doladit prostory a pak to pojede samo,doufám.Tak proto nic nepíši protože nic neumím zatím a nemohu ti radit ,ale budu ti dělat radost a každou návštěvu ti tam něco písnu ,akorát nečekej rady ,jen POCHVALY
Letí ti K+ to jsem se už naučil :-)
Vitiv
tak díky. to potěší...hodim sem zase nějaký nový fotky...
v neděli jsem přepnul na květ. kytky se pořád táhnou do vejšky a jak jsem čekal, celkem se zarovnaly vršky se spodníma větvema...tak nějak u všech kytek...
čas od času ostříhám ty velký přerostlý listy...
co se toho kokosu týče, tak já jsem ho dal jen do spodní půlky místo keramzitu...nebo perlitu..přijde mi, že taky drží dost vody...jednou za tejden to proleju cca litrem vody a vypadá to, že to holkám celkem prospívá...i když, kdybych nebyl tak línej, zalejval bych je raději míň a častěji...další kolo pojedu rozhodně hydro, viděl jsem několik návodů a je to poměrně jednoduchý...
To mé je lepsi myslím, udržuje to stálou vlkost -co si kytka vezme tak se ji to vrátí ,já tam budu jezdit na kontrolu 1 týdně tak toto se mi zdá nejlepší řešení.No uvidíme až to zkusím,budu to zde referovat
Vitiv