Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj ja určitě dorazim už teď se těším, sice vlakem skoro přes. Celou republiku ale myslím že to bude stát za to, určitě se chystám nakoupit i semena a další věci. Nevíte někdo jestli se tam dají koupit za lepší ceny i pytle na hašiš?
jj tendle cannafest byl peckovej atmoška hrubý hnojiva rozdávaly slevy na semena taky ale co mě tam chybělo tak rozhodně technika té tam bylo jen pár stánků semena sice pěknej výběr ale zkoro všechno feminy a když už sem chtěl třeba nějeakej model u dna seeds tak mě řeknou že nemaj že už došel včera v první den konání cannafestu což mě dost zaráží no co se dá dělat věcí sem si odvezl dost a sem spokojenej ale příště větší výběr reguláru těším se na další ročník
Hodnoceni ... maaximalni spokojenost hnojek mam do pristiho cannafestu az az uz sem se citil i trosku satne ale nebrte ten green sensation zadara masaker
No nevim nevim. Já jsem tam šla hlavně kvůli tomu koupit trochu více BioBizz hnojiv se slevou, ale stánek BioBizz jen rozdával reklamní dárečky+losování, kde výhru-set hnojiv dostal dle mého soudu kluk ne starší, než 14 let eek, takže zklamání.
Další goal byl najít nějaký pěkný práškový mix bakterií, rhizobakterií a symbiotických hub (který super kdysi vyráběl Hydrogarden) a namísto toho jsem našla jen nějakou super komerční nadupanou firmu, která tyhle mixy prodává za naprosto nehorázný peníze, což vůbec neodpovídá a nakonec jsem ještě dostala nějaký howna z brouka a přednášku o chitináze od totálního neználka salesmana, kterej o biologii věděl asi tolik, co moje kočka..Ale křídlo s konopnou vesnicí bylo moc hezký, klidný a vaporování meduňky taky moc příjemný
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
scroo: tak s tím zástupem sensationnů jsi mě dostal! mě už nějak šest stačilo no ale komplet sada od advanced nutrients nejvíc, dostal jsem ten big bud box po dvou litrech grow a bloom a po půl litrech aditi..8-)vůbec jsem to nepobral, jdu kolem, ani se pro nic necpu a borec se na mě vrhne, pokecá a vrazí mi ještě krabici. mysim že jinak to bylo jen v soutěži ne? jo a co myslíš, že ten postřik, nebát se toho? dík za info
ja sa taho nebojim uz steka z listu ty hnojky od AN sou luxusni kdyz sem videl kolik stoji 500ml toho voodo juice musel sem se smat sem na nej zvedavej doted sem daval Root juice ale toho sem nafasoval taky dost lahve doplneny a jeste zbylo tak aspon nejaky ten litr usetren na jine veci
Původní příspěvek od vrrn
Další goal byl najít nějaký pěkný práškový mix bakterií, rhizobakterií a symbiotických hub (který super kdysi vyráběl Hydrogarden) a namísto toho jsem našla jen nějakou super komerční nadupanou firmu, která tyhle mixy prodává za naprosto nehorázný peníze,
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I