Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dík mě tam třeba dost serou ty fleky a to, že nevím co je žere, ale objeví se jedna dírka denně, tak to občas cáknu tabákem a jednou týdně bio defencem a jinak na to zatim kalim a doufam, ze to dokvete zive a zdrave Dalsi report planuju ze 14. dne.
Tak tady, světlá je jen jedna, různý fleky jsou na všech. Něco to stále žere, ale dírky se objevují v minimálním množství. Je možný že ty hnědý tečky by byla plíseň? Nebo jen tahle kytka špatně zvládá přechod do květu (11ty de a potřebuje přisolit hnojkama, což se stane ve třetím týdnu tak jako tak dle schematu metrop)
Upresnuji, že ph na vtoku i vytoku v pude biobiz all mix je 6,2. Na groweru čtu, že je to ideál, jinde, že klidně 6,7. Nevím. Ne výnos nejak nehraju, jde mi jen o to aby to dokvetlo a nejak jsem s tim prestal do jara
Dal nemam vrcholy ve stejne vysi mam necim podlozit nebo nechat bejt? Mám tam northern lights a quasar a bohužel nevim co je co ale jedno vyrazne vyssi a rozvetvenejsi. To druhy je takovy hunaty, nizsi a moc se to nevetvi.
Původní příspěvek od ZelenaZahradka Upresnuji, že ph na vtoku i vytoku v pude biobiz all mix je 6,2. Na groweru čtu, že je to ideál, jinde, že klidně 6,7. Nevím. Ne výnos nejak nehraju, jde mi jen o to aby to dokvetlo a nejak jsem s tim prestal do jara
Dal nemam vrcholy ve stejne vysi mam necim podlozit nebo nechat bejt? Mám tam northern lights a quasar a bohužel nevim co je co ale jedno vyrazne vyssi a rozvetvenejsi. To druhy je takovy hunaty, nizsi a moc se to nevetvi.
Čau.Mrkni sem http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=306561 ,ideal ph v hlíně je tak kolem 6,5..(jen na začátku růstu může bejt o něco nižší,cca těch 6,2)
Květníky podlož,lepší rovnoměrnější osvit,dostaneš se světlem blíž i k nižším(podloženým)kytkám..
takhle mi zesvetlaly kytky kdyz jsem je dyl nehnojil a slo to od tech co mely nejmin svetla do stredu... ale nevim... kdyz kouknes do :pokud mas problem s listy pis jen sem a nikam jinam!
nebo tak nejak jo a kdyz smicham hnojiva s vodou mam 6,2-6,3PH a leju to tam a takhle nesvetlaj ani takovy fleky se mi tam nedelaj,takze by to tim byt asi nemelo
No ja si taky rikam, ze by to tam tak nemelo byt, ale vcera prisla mamina na navstevu a poprvy videla muj boxik a rika: jeee to je krasneee, to je fakt jako zive? A muzu si na to sahnout? Takze nezucastnenemu cloveku se moje kytky libi. Dnes velky uklid a zitra polyversum preventivne do zalivky v mnozstvi jeden g na litr. Sekl jsem se v praci a uplne proveseny listy, jsem zvedav jak to bude vypadat az boxik otevru...
V pripade ze je dost nakveteno nevadi tu a tam svetlo? Chci otevrit jeden pritah navic ale nemam ho jak zastinit...
Čusec, v hlíně biobizz all mix mam tyto problémy.
Hnojím metrop dle schematu, dnes přidáno do zálivky Polyversum, před květem preventivně Previcur. Kytky jsem stříkal tabákem proti třásněnkám a díry se opět ač malinko objevují.
Takový problém mají cca jen Quasary, Northern lights to snáší mnohem líp.
Kamo ty tečky jako by spalene se mi objevovali u klonů které jsem dovezl a trochu přelil a kořeny se asi nějak zasekly,pomaleji rostlo a dělalo mi to ty samé problémy co tobě ...
nechal jsem je více vysychat a znovu jsem je přesadil a bylo to lepší ... určitě to zkus kdyby nebylo zbytí ...
mrkni tady,tohle mi to dělalo ale i to co tobě : http://grower.cz/forum/showthread....7931#post997931
Sám jsem nepřišel co to konkrétně bylo ale nemohl jsem se toho zbavit až časem to odeznělo ale drobné problémy jsou dál...
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.