Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vetraky tam jsou 2x 12v... a myslim zhe to staci v pohode jinak lampa atd... je to napsane na zacatku tematu. tak uz sem je prepl bo mista tam uz fakt moc neni
Pěkně ti to ty 4 zaplnily...budu sledovat,jedu podobný rozměr akorát pod cfl,ale při pohledu do této skřínky si říkám že na květení taky taky fouknu sodu.
S.měj se.
Záleží kolik místa máš ještě po strop boxu, z fotek to není moc dobře poznat. Já už bych ale asi přepnul, v květu se ještě dost vytáhnou. Jinak vypadají pěkně, ať to roste!
Edit: sory, nevšiml jsem si že stojím na 1. listu threadu a že už ti ostatní s přepnutím poradili
caute diky za rady... od patku to frci 12/12 ale jeste neukazuji pohlavi dotky my nejsou vlozit nvm proc tak kdyby mel nekdo zajem tak aspon takhle http://www.ulozto.cz/7762397/cimg0684-jpg
caute tak je to preple 14 dni 12/12 vyhodil sem dva samce jedna je samicka a u druhe jeste nevim fotky budou zitra chtel bych se zeptat nemelo by to uz kvest nebo je jeste brzo?
Zdary,
vypadá to docela good Jen by mě zajímalo, jestli si seš 100% jistej, že to je přehnojený?? Máš v těch keramickejch nádobách (poslední foto) nějaký drenážní otvory? Z těch fotek to je totiž špatně rozpoznat..
Ať se daří, budu sledovat..
Tak to bude nejspíš důvod proč jsou ty listy tak svěšený. Přebytečná voda ti musí vždycky někam odtékat, takže to je už prostě základ mít květináče s dírama. Bez toho se podle mě nehneš z místa. Dřív nebo pozdějc ti to začne vevnitř uhnívat a kytka dost trpí. Jestli máš přesazeno, tak cajk Maj saa