Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím amigos a muchachos...........
Tak jsem se na chvíly odlepil a to doslova,od stříhání koček.
Zatím se houpe teprve polovina slečinek- 7ks.zítra dodělám ten zbytek,už teď je sušák zaplněn ze třičtvrtě své kapacity,což znamená že by toto kolo nemuselo být marné....
Už se těším na ochutnávku všech slečinek....
Sorry,za kvalitu fotek,kámoš se na mně s foťákem vybod.
Tak aspoň tím telefonem. (zdůrazňuji hlavně pro typa co tu rozdává k- za fotky... )
Zdravím všechny co sem číhnou........
Tak jsem dnes poslal zbytek slečinek k ostatním,jak už včera bylo poznat,ten sušák je málo.Proto ostatní kočandy jsou rozvěšené u stropu boxu....
........Nestihl jsem je vyfotit foťákem,když už jsou komplet,tak aspoň zase mobil. Pokusím se nafotit vše ňejak pohromadě,pak asi ňáká typovačka......... Musím přiznat že jsem sám zvědav na výsledek...
Jsem rád že proběhlo vše do zdárného konce snad v pohodě.
Hlavně jsem měl strach s plísně,při 80% vlhkosti.Hlavně 14Ks. a ještě takovej mix...ale vše good a tímto chci poděkovat servisu přez hodiny za kvalitní větve.......
Tak si trochu připomenem co již bylo...
A hlavně chci vyhlásit tipovačku.....kolik tam tak bude kvalitního materiálu do papírku.
Ten s nejpřesnějším tipem,dostane za svůj skvělý odhad,cenu za první místo a tím je HAKYS s vypleteným názvem:GROWER
Bohužel se jen opět omlouvám za kvalitu fotek,je to zase focené telefonem,ale aspoň něco.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
....... řezance jsem měl 3-4dny v pařníku pod 3x 18W Philips-TLD
Hlavně aby pořádně pustily kořínky a příprava na přesazení.Pak začla růstová fáze,uplně bez problémů,prvních 5-6dní jsem svítil
200W Plug and Grow blue-spectrum.Vůbec to nerostlo a měly pod tím nízké teploty,pak jsem nasadil sodu- 600W GREEN POWER a vše ok. Na růstu jsem je nechal 22dní a na květu byly 66dní+2dny tmy.
A to jsem jim posledních 5-6dní skracoval periodu,každý den o hoďku. I při velké vlhkosti 75-80% Jsem vše sundal bez plísně...uf,uf...
Jinak k našim slečinkám: Pog a HDF ..... palice jak kámen a krásně rozvětvené.
NLY .... ze záčátku to vypadalo na spoustu špejlí na kterejch nic nebude,ale na konec docela i přibrala
HASH-P. ..... ještě by něco světla snesl,dlouhé ne moc monstr palice,ale těžké.
A.O. .......ten mně docela sklamal co se týče struktůry palic,samé listí a řidké,přitom hezky se rozvětvil bambule velké a v hojném počtu.Tak co ztratí na výnosu,doufám vynahradí chutí a stavem.
Zdravím amigos a muchachos.....
Tak dneska jsem je sundal ze sušáku a rozprostřel již nastříhané paldy na dno boxu. Je tu ňáka fotečka na lepší odhad,škoda že ten Agent O. nemá tak pevné paldy jak ti ostatní a je celkově takovej řidkej Nebejt tohoto modýlku v tomto mixu,tak bych se vůbec nebál 0,5kg.
Zdravím příznivce zeleně...
Tak jen poslední fotečka před uzavřením,necháme to na neděly večer. můžete odhadovat do: 13. 2. 2011 20 : 00 hod. Zatím jsem zahájil degustaci takového mixu odrůd...