Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jako normalne kdyz je chut tak si smotnu brko a to ze ta chut je dene, proc ne, proc si nedoprat tu moudrost denne, ale vetsinou hulim jen kdyz sem Free a o tom to je.
zdravim vsechny no a ja hulim pres tejden jen trochu ale o vikendu to vlastne skoro od rana ale nejhorsi to je tak od sesti hodin to zacina bejt dravi jinak pohodicka
Asi tu všechny překvapim,ale mé novoroční předsevzetí je jasné.Končim s vykuřováním palice.Neříkám že si špeka nedám ale tak maximálně v kotli na koncertě nebo na svátek,atd....Vedly mě k tomu problémy v osobním životě a ve škole.Minulý rok sem si hodně vykuřoval palici tak 5-10 špeků,když se šlo kalit.To bylo opravdu moc,ono se říká všeho s mírou,takže i s hulenim.Vše má dvě strany tu dobrou i tu špatnou,bohužel u mne převládala ta špatná strana a já si to neuvědomoval.Přeji vám,abyste i vy to zvládaly v klídku a neměli takové problémy jako já.Špeku zdar.
Zajímalo by mě, jak často běžně kouříte a hlavně jak často by musel člověk hulit, aby to začalo mít nějaký negativní účinky nebo že by to dokonce začalo lézt na bednu. Teď mi někdo poslal mail, že mu tráva pomohla na bolesti nohou po operaci a docela se podivoval, že 2 jointy týdně mu připadá málo, on že si někdy dává i 2 za noc. (Zkoušim trávu na 15-ti letý poúraz.bolesti v noze - viz S.O.S. v léčitelství.)
Kolikrat staci dobryho modelu i jeden jointik a mas vystarano na vecer...me napriklad to po trech jointech uz prestava ten stav bavit sem unavenej a tak...ale to jenom ja nerikam ze fsichni.No ale to s tema bolestma,nemam zkusenost takze nemuzu poradit...
Wenky:Kdyz je normal den(typ flakac doma)tak asi kolem 3-4 no a kdyz du do hospy tak asi kolem 5-10 no a kdyz je hulba tak to jede dokud je z ceho balit.............
Skunky:Kdyz je normal den(wiz wenky)tak staci 2skla.....v hospe tam 3 brcka.......a na hulbu ted nechci myslet......................... taky zalezi na nalade ze???
Chemka jak cip:je jedno kdy a wzdy z toho wytahnu na hodne dlouho.............
Hulim vetsinou o vikendu. Posledni dobou ale neni vyjimka, kdyz si dam i pres tyden. Jelikoz mi na naladu staci tak 1-2 skla, tak v tom nevidim zadny problem. Paranoia z lidi se mi vetsinou vyhyba i kdyz obcas do toho spadnu taky. Ale to, bohuzel, patri k te negativni strance huleni.
hulil sem 2 roky 3 - 5 speků denně, pak sem na 3 roky přestal a teď už je to asi rok a půl co zas hulim denně 3 špeky (ráno, po obědě a večer ) Ale normálně u toho funguju - ve worku a tak... Důležití je to nebalit tak přísný a dobře to naředit. Pak je to jen pohoda stav a ne výmaz. Když se chci ale na nějaký kalbě uplně odmazat, tak bonguju ;o)
Jinak to negativní jest jako u BohouRa a Realista - psycho z lidí. Deptání a tak. Proto nejradši hulim uplně sám když na mě ostatní "v kruhu" hladově nekoukaj...
To ja si zase v klidku vecer nabiju sklo a vzdycky na necem ulitnu (filmecky, hudba, knizka...). I kdyz tento tyden jsem docela ulitnul u Realista a jeho pestirny.
Já teda sám skoro vůbec nehulím. Lidi mi nevaděj, teda mám radči kamoshe, ale když čadím blanta s někým novým, tak je to taky zajímavý.
Beru marihuanu spíš jako odreagování, legraci.
Svět si dokážu užívat i střízlivej .
stálo by za to sestavit prumernou statistiku (treba by si to moh kazdej aj vypocitat sam ) kolik procent ze svyho zivota stravi zkourenej - no kdyz sem ted nekde cet ze clovek stravi 3 roky na hajzlu ... taky by to slo, ne? tak hodka dve a du se zkourit...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash