Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To ja nemel sice nikdy chut huleni nechat, ale posledni dobou taky sleduji slabsi poryvy deprese. Nevim jaky na tom ma podil pocasi a rocni obdobi, ale spise me trapi skola. Po 5 letech jsem zacal zase studovat a je to nezvyk se prinutit ucit. Zvlaste kdyz to delam dalkove a v nejblizsim horizontu se rysuji pisemky bez kterych nedam zapocet. Sakra uz to na me zase leze .
Jooo jooo panove---docela s vama souhlasim s tim ze v tom ma prsty pocasi a hlavne i to ze je po zklizni a furt se jenom a jenom huli
Jenze je problem v tom ze posledni 2 sezony mi vzdycky hulco vydrzelo az do sklizne,nebo aspon do letnich prazdnin a kdyz nebylo tak to jistil kamik s kterym sem pestil a vzdycky zalozil--takze vlaste muzu rict od .....do ...bylo .....
No a letos se to docela vydarilo a budu zakopavat 5ti litrovou sklenici (dost narvanou) a jeste mi jedna a pul zbyde pekne venku a proto asi mam ten spatnej pocit.....Je taky fakt ze kamici mi furt rikaj ze porad na to myslim jak se furt huli a protoo mam ty depky a asi na tom neco bude--jenze ty depky sou a sou fuck loj......Kazdopadne nechci prestat na vzdy(ani ve snu)ale tak na 2-3 mesice.... a pak to trochu regulovat....
Noo ale nebejt zas huleni tak kdo vi jak by to bylo..treba bych mel oholenou hlavu a muj hlavni sponzor by byla CESKA ARMADA
Sem rad ze sem takovej jakej sem a 100% verim tomu ze lidi co nastevujou tenhle servr jsou taky 100% v klidu a proto sem rad ze sem obcas muzu hodit par vet a hned je lip.............tak vlastne dik zeleny barve a prirode k tomu a i vam lidicky
Ja musim uplně souhlasit s panem Gannjou.Wsechny tyhle depky jsou z toho, že po sklizni máme strašně moc matroše.Já sem treba wypestowal jen 10 gramu a i to mi stačilo k tomu abych si řek,že se musím krotit,když hulím každy den.To prostě jen tak sedím v pokoji,koukam z okna,pak mrknu do šuplíku kde se schovávájí enrgitky s matrošem,ubalim,jdu ven,vodpálím,pěkně si dám do nosa a až mi zhasne joint,poznam že us to stači a pěkně se kochám krajinou s usměvem na tvaři.A jde to i v tomhle počasí,když zrovna neprší,takže na počasí bych to nesváděl.Stromy jsou barevný,všude plno spadanýho listí,do tváře mi fouká vítr,sednu k vodě,poslouchám jak se valí a zrychluje a spomaluje podle toho jak rychle fouká vítr.Bylo to fajn.Mám pro vás asi jednu radu-nehulte každý den,to je blbost.A nehulte jen proto,že je nuda(i když v případě to z nudy bylo).To je to nejhořší co muže být.Hulčo mi teď došlo a já jsem docela rád.Taky hodně sportuju a dělám to dá se říct profesionálně a nikdy mně nenapadlo že s tím přestanu a že je to nuda.Dokonce se mi trénuje líp,když mám v sobě trochu THC z předešlých dnů.No jak se tak na to dívám,jsou to samé chabé kecy tajže to ukončím a nechám to jak to je.Zdarec a kroťte se trochu.
Tak jsem vcera doma zase zahulil, ale predtim jsem si dal takove mensi soustredeni. Rikal jsem si, ze je vsechno v pohode, atd. A pustil jsem se do te matiky a najednou mi to zacalo lezt do hlavy. Takze ted mam dobry pocit a depka uz je vicemene za mnou. Slava!!!
Taky uz se tesim na odpoledni ochutnavku sklizne.
Realita nas obklopuje zo všetkých strán stále nám šlape na nehy pluje do tváre a sere na hlavu tak je dobre mať nejaké tie dvere z nej von... mať tie dvere v peňaženke vždy keď ich potrebujem tak by bolo všetko o.k. Tak ma napadla otázka aky zmysel ma otázka či už si si položil otázku už nikdy viac. No to už nechám na vás ako veľmi mate realito radi, ale ja ju beriem ako nutné zlo.................................HAWK makata huuuuuuuuuu
jo ted sem se snazil to omezit sice to moc nejdeale maturita je za dverma a hulo tomu moc neprospiva...ale ja neskoncim jen to omezim a po maturite se zase vratim ke staremu...mozna taky ne kdi vi...,????
rude: dik za podporu, musim rict ze uz je to lepsi, vcerejsek a hlavne dnesek uz byl dost v pohode, stacilo par drobnosti ktery me hodily do dobryho pocitu, ale stejne tak me zas par dalsich malickosti muze kdykoliv rozesrat. no doufam, ze nejsilnejsi navaly sou za mnou ted myslim pozitivne. coz znamena ze uz si sundam Docasne silne depresivni z pod carou
jinak to ze mam rad boba marleye jeste neznamena, ze nutne musim byt porad "v pohode". technicky to nemusi vzdy vyjit. i kdyz dost casto sirim naladu, stejne tak muzu sirit i deprese, ale ted je normal a sem rad. hodne stesti ostaqtnim
Jah rastafaria!
[Edited by drinker hulič on 18-10-2002 at 07:35 PM]
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Jeckob taky 100% souhlasim,protoze si presne vystih me... taky se rad prochazim a sleduju co vsechno se deje kolem a pozoruju spoustu veci....Neba me delat bordel-proste takova ta pohodova
naladicka .................................Rozhodne davam K+
!!!!Mas na hulco dobrej nazor......... Tak by to melo bejt....Trebas se k tomu taky dopracuju......Vzhledem k tomu ze tenhle patek je prvni od srpna co sem nezahulil a sem fakt rad..................cau a dik mam hned lepsi naladu z toho tvojeho clanku,,,,,,
Když jsem začal hulit, tak jsem absolutně netušil, že to někdy může přinášet nějaký negativní účinky - deprese, občasná bolest hlavy, ve vypálenym stavu možná trochu stíha z lidí - v hospě, autobuse, metru (to je absolutně nejhorší dopravní prostředek pro vypálenej stav - ale jenom někdy)...ale je to tak! A fakt to není tou ganjou, ale tím, jak se s ní zachází - dlouhodobá vypálenost se prostě asi nějak projevit musí, je to špatný zjištění, ale je to tak. Prostě z toho plyne, že už to není, co to bejvalo - dřív jsem báněl hlavně o víkendech a byla to pohodička, takovej stav uvolnění, o dost vzácnější stávek, než dnes...taky se mi zdá, že mi ty brka nějak nesedaj - někdy na mě spadne taková clona nebo co (myslim psychická) a já jsem pak starašně zaseknutej a nemluvnej, prostě z formy. No nic, každopádně Benkymu přeju hodně štěstí u matury, férový otázky i profesory, a tu zasranou depresi nakopjme do ŘITI!!!!!!!!!! Mějte se, teď mi vola kámoš, jestli s nim půjdu na kafčo a odpolední zákusek
Ještě si pamatuju na tu prvotní euforii,na ty první jointy,po kterých jsme si říkali že zejtra hulit nebudem až třeba zase za tejden,aby jsme nebyli závislí
To byla pohodička,na všechno jsi sral,ale bylo ti to nějak jedno,protože jsi ještě měl pěkně čistou hlavu a byl jsi z toho totálně unešenej (teda alespoň u mě)
Pak začal hulit každej tvůj kámoš,papírky si taky začal brát jako něco co v kapse prostě bejt musí a už jsi neuvažoval jeslti je to dneska první nebo pátý brčko.Pivko bylo pro zhulenku něco hnusnýho,přesně si to vybavuju jak jsme jak trosky seděli v hospodě a dávali si tyyy ty multivitamíny
A dnes to už je jiný,kalím víc než hulím,jelikož mě to tak nezabrzdí a alespoň se dokážu pořádně pobavit,což s hulením už je docela problém.Přikalenej nic neřešíš a je to v klídku,meleš hovna ale je ti to jedno a cejtíš se fajn.
Jelikož trávy je tenhle rok opravdu hodně,tak je mi z toho už fakt na blití.To že přestanu hulit jsem si už párkrát řekl,ale nikdy to nějak nedopadlo.Ale fakt mi jednou bylo tak hrozně že jsem si říkal že už nikdy,ale to se ráno zase vzbudíš a všechno je v klídku. Záliby se vypařily jako pára pod hrncem a v ruce mi zbyla jen ta modrá nivea se slámou.To bylo,ale teď už je to jiný.Už nežiju pro tu rostlinu,a žiju si jak takž v pohodě.Hlavu ...no s hlavou to jde...... kecy...
S hulením nepřestanu asi nikdy,i když jsem nad tím hodně uvažoval...spíš to chce hulit pro pohodu,aby ti to dávalo ne ničilo....sami si řekněte jeslti je v pohodě když už odpalujete pátý brčko....to je fakt už dobrý tak na spaní...na dementní spaní....
Měj te se a hulte s klidem a na pivka nazapoměňte ....nebo na vínko,to je taky v klídku,vy anti-alkoholici....nebo si vlastně každej dělejte co chcete ....
Jo, pod spoustu příspěvků bych se mohl klidně podškrábnout, protože jsou fakt přesný. Už jsem o tom taky několikrát psal, dostal i dobré rady, ale bohužel ještě nebyl čas na to, abych si je vzal k srdci , takže jsem to tentokrát vyřešil docela radikálním způsobem. Zjistil jsem, že pokud doma mám byť jen filmovku s kouřením, tak to do sebe prostě každej den peru dokud tam něco je s tím, že pak se uvidí... To opravdu není dobrej přístup, ale dokud něco je, tak to jinak nejde. Proto jsem teď veškerý hulení vyvezl z baráku a nechal jsem tu jenom dva špeky. Jeden na pátek a druhej na sobotu. To by byl pro mě ideální stav a pokud ani to nebude klapat, tak tu nebudu nechávat nic a holt budu muset vždycky v pátek vážit cestu na místo určení a vzít si přesně tolik, aby to bylo na ty dva dny. Je to hrozný, ale případům jako jsem já asi nic jinýho nezbývá .
V podstatě by se dalo říct, že denodenní hulení se dá překousnout celkem v pohodě, člověk to na sobě tak nepozoruje, protože se mění jen pozvolna a navíc se z něj stává velkej flegmatik, což se dá považovat svým způsobem i za positivum , ale myslím, že je přece jenom lepší být sám sebou a nést za své skutky plnou odpovědnost. Takhle už člověk váhá, jestli to co dělá nedělá jen proto, že je permanentně pod vlivem.
proDrikera:tak sem to nemyslel, ze proto ze se ti libi BM, tak ses porad v "pohode", jen sem soudil podle sebe, to, ze zapnutim tyhle hudby me VETSINOU dostane z VETSINY depresi ..
Pozn. takze samozrejme nepovazuju kazdyho kdo posloucha BM za cloveka, kterej musi bejt vzdy v pohode..
pro Albana:
tak , tak, musim (ne jako ze bych musel muset, ale protoze chci muset) s tebou souhlasit!
a to s tema jontama je asi fakt jedina taktika jak nehulit kazdy den, takze diky za navod.....
akoze jeden dva puky za den su este v poho ale ajtak sa to vecsinov nepodari a chodi to tak uz strasne dlho.Na "travka je fuj" si mrte pametam vtedy som s tym skusil asi x-ty raz seknut ale nejde to ,vadit mi to vadi ale co narobis
neřekl jsem že jeden dva puky jsou v poho... i jeden prásk pokazí přirozený jas mysli, a i jeden prásk stačí abychom byli v Matrixu
otázka je co kdo chce a co má radši
PS: taky bych nejradši všechno konopí co mám spálil, pak už bych mohl jenom hledat... .. .
ale to by byla škoda, proto počkám než "přirozenou cestou" mi dojdou zásoby
Hele Ondrasch to je prave ta zavislost-----ja si taky rikam ze by proste bylo nejednodusi to vsechno znicit a prestat hulit protoze by ti nic jinyho nezbylo,ale pak si zas reknu ----hmm äle nadruhou stranu sem se na to fakt nadrel a pak me to bude srat---tak na to jeste rychlejc zapomenu nez me to napadlo hmmm hosi mame to moc moc moc tezky sou i horsi veci