Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Proč hned píčoviny.Co máš svilušky nebo co že až takové nervíky. A to sem ti zrovna poslal karmičku že to máš taky pěkné. Nemelu!!! Drtím!!! A vím co mi visí v boxu,ty píčovino ale klidně můžu založit anketu jestli mi tam nevysí třeba Santa klaus. Nic ve zlém,příště otevři oči jak se budeš dívat a pokud je to fakt tak hrozné že na to čumíš se zavřeníma očima tak,přístě neklikej.
TO simor : rýpal obecný seš.ještě mi řekni že zelí vypadá uplně jinak že tam mám mrkev místo zelí. Na střední sem chodil do třídy taky s jedním rybářem......a radši nic. prosím už mi to tu nezasírej.Jdi si raději navázat háček.
Lindo ty si jasny! takove nechute ( plandajici pysky ) nemuze vymyslet slecna. Nechtel bych te znat...jinac ty tvoje holcicky jako by vzesly z pekel! K+ Belzebude.
Ps: Simorovi se musim smat, proc se hada jak ocas, kdyz je tohle uplne jasna zalezitost s tim wingem. Na tak zkuseneho a uspesneho growera by jsi mel prvni neco zjistit, nez zacne blbe kecat
Jo a mrkni svym znaleckym okem na muj nove zverejneny grow!
Naposledy upravil FialForever 01-03-2010 v 15:25 PM
Tady slibovaný update šišky zatím ve stádiu rašení nových a nových blizen smrad jak svin vitalita znatelná,rání vzpruženost šílená. Jediný problém co mě zatím potkal......snůška směšných svilušek jeden postřik a šli se klouzat. Tuk,tuk,tuk..... Bude nebude 400 ? Zatím vše nasvědčuje že by se mohlo povést,pusdtě sami
Budhové se spíš jak nahorů táhnou do stran a boční výhonky se dotahují na uroven všech.......výška všek kol 35cm,sem tam listy jak ruka. Indika jak svin
Euforie se tahá do výšky,přičemž vždy utvoří kol 5 centrálních vrchů. Menší listy oproti budhovy. Smrad stejně pronikavý silný..........Výška všech skoro na 1cm(-+) 45cm.Spíše sativa,i když vyhrát si více a dřív s kolínky tak bych řek že tak 70%indika 30%sativa.
FialForever: se směj čemu chceš(třeba sobě),píšu co vidím,jestli na těch neostrých fotkách není rozpoznat materiál reflektoru tak to se pak omlouvám ...
L!NDA : proč poslední postřik phyt-aminem?
Kolínkama udělat z dominantní sativy poloviční mix.!?
To jak se dělá ?
Já ti tvůj grow pochválil,což nedělám často.Nemusíš hned vyjíždět,to co jsem usoudil za nepatřičné jsem smázl.
Nebyl by jsi první co mu prodali Awinga v "china" provedení,protože originál povrch vypadá jinak,no ale to už jsem psal výše,možná jen špatně vidím
To simor: že tys koupil china verzi mě mrzí,že máš takovou zkušenost o které slyším prvně.....neříkám že to není možné.Jenže debil nejsem a vím co kupuji,tak mě prosím nepřesvědčuj o hovínkách a pokud nevíš jak s toho vycouvat tak raději nepiš nic. Já tě mám v paži jediný,kdo tady utočil a to ještě sprostě bez jakého koliv podnětu jsi byl ty. Hodil si mi tu příspěvek,já na něho normálně zareagoval a tys to hnedka pojal jako hádku.Nemůžu si pomoc ale rybáři jsou zvláštni lidi.
Pytamin naposledy protože pak už mi to přijde takové divné to šplíchat na palice když vím že to pak budu kuřit.Někde se aji přímo uvádí že kol centimetrových palic nejlepší přestat s postřikama. Nebo to je jinak? pouč mě,určitě máš mnoho zkušeností. Ty kropíš pataminem do kdy,to by mě aji zajímalo....?
A stou euforii,vůbec bych neřek že dominantní sativa,řek bych že literatury uváději něco jako převážně sativa,což vůbec neznamená že musí být dominantní,ba naopak si myslím že potencionál indiky má,ač třeba malý ale má a zrovna třeba kolinkama si myslím že se dá dost ovlivnit,styl růstu.ale to bys měl vědět sám moc dobře. Píšu tu moje myšlenky moje postřehy,člověk se nemusí vždy opírat o to co uváději všude jinde. Je to prostě můj pocit,nic víc. ale jo opravím se 50 na 50 to sem přehnal. řek byh že Euforie je z 70%sativa a 30%indika.
Zatím mi nic nijak nepřerostlo a aji kdyby tak nevím proč by to mělo být nehezké,vždy už jen když něco roste je hezké. Dávej raději pozor at to nepřerostě tobě,když máš takové obavy.
Panu SIMOROVI: Jasne jsem zminil cemu se smeju. Jeste teda upresnim. Kdyz to sam vis, ze kvalita fotky neni idealni a nelze rozpoznat co to je zac, tak se tak tvrdohlave nehadej a netvrd neco co nemas poradne podlozene. Priznej si, ze jsi se nechal unest....Zpocatku jsi chtel urcite pomoct, ale nechapu pak ten zkrat a nasledujici reakce. Staci si uvedomit, ze tady jsou i lidi, co nemaj v hlave jen kour...L!INDAK vypada a jeho prispevky tomu napovidaji, ze vííí
Naposledy upravil FialForever 01-03-2010 v 20:14 PM
Původní příspěvek od SIMOR FialForever: se směj čemu chceš(třeba sobě),píšu co vidím,jestli na těch neostrých fotkách není rozpoznat materiál reflektoru tak to se pak omlouvám ...
L!NDA : proč poslední postřik phyt-aminem?
Kolínkama udělat z dominantní sativy poloviční mix.!?
To jak se dělá ?
Já ti tvůj grow pochválil,což nedělám často.Nemusíš hned vyjíždět,to co jsem usoudil za nepatřičné jsem smázl.
Nebyl by jsi první co mu prodali Awinga v "china" provedení,protože originál povrch vypadá jinak,no ale to už jsem psal výše,možná jen špatně vidím
Ta Euforie tě přeroste ale nehezky
SIMOR s tou euforkou nestraš zase protože to feno co mám já tu nemá nikdo jinej . . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
FialForever : s těma fotkama jsem to myslel ironicky.
L!NDA : Já nic takovýho nekoupil(jenom jsem toho už viděl daleko víc ty pískle) a s tím debilem že nejseš tak jsi určitě myslel tím pádem,že já ano???
Takže o to si myslím své.
A vůbec kde jsi přišel na to,že se chci z něčeho vykecávat,za to mi nestojíš
A pánové s tím navážením se do rybářů už mě začínáte srát...
Je mi jasné,že dnešní zmaštěný beďar se od kompa už neodlepí a ví hovno o přírodě.
ahoj zdravim máš to moc pekny a sleduji jinak taky jedu čistě Hesinu a maximalní spokojenost .. a ještě jedna věc jak se tady hadate o AaW tak prodávaj dva druhy jeden ten Origo stoji neco kolem 2500 a je zabalenej v papiroví krabici ,...a ten druhej ving se prodává zabalenej jenom v igelitu a ma povrch STUCCO a ten stojí 999.jinak sou si hodne podobný.. ale snad v každym seriozni growshopu by te nevobložili jenom takoví info ..
te pic a at to jede a K letí ...kdyztak pisni ja to smažu
To Simorek: Promin musím to říct ale ano myslím si o tobě že jsi debil,usoudil sem to dle tvého posledního příspěvku.Píšeš samé hovna uplně mimo mísu.Místo toho abys aspon trochu reagoval smysluplně. Tak ti děkuji žes mi to tu tak zasral tvým slizem. Kdybys byl tak hodný tak to promaž a já promažu moje reakce a pak už mi tu nepiš. Vůbec nevíš kdo jsem tak jako to já nevím o tobě. Ale vždy když narazím na takové pako jako jsi ty,tak bych se nejraději viděl osobně. At oba víme na čem sme,když máš takové silácke řeči. Raději fakt uteč do přírody,když si tak chytrý a povídej si se stromama,ty nemůžeš nasrat debilníma kecma. Už prosím nereaguj,promaž si to cos mi tu nagrcal a jakože sme si nic nenapsali. Děkuji L!NDA
běž si kolínkem vyšlechtit 70% indiky a u toho si vyhol kačku ty uchyle.
citace:
Původní příspěvek od L!NDA Ale vždy když narazím na takové pako jako jsi ty,tak bych se nejraději viděl osobně. At oba víme na čem sme,když máš takové silácke řeči.
Nemyslím si,že by ti z toho bylo dobře
PS: nic mazat nebudu a tím jsem s tebou skončil,pá pá