Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no možná sem oproti vám litl grouwr ale já když kytky postříkám při zapnuté lampě tak mám pak na listech takový šedý povlak, jakoby plíseň, ale jde to prstem očistit..
největší chybu jsem udělal když jsem stříkal phytamin za světla.
lampa mi vypne půl hoďky před zvoněním budíku, tak je postříkam než du do práce a je to ok. listy krásně zelené
toť můj příspěvek a názor
Původní příspěvek od xpapousek Mě by zajimalo, proč je idealni hodnota pH postriku tak ruzna od zalivky?
Nejake seriozni vysvetleni?
Takhle to stojí v Jorgeho bibli:
"Measure the pH of the spray, and keep it between 7 and 8.5. Potassium phosphate (K.HPO,,) becomes phytotoxic below pH 4
and above 8.5. Stomata are signaled to close within these pH ranges."
NEkdo kdo vlastni reverzni osmozu, delate z ni i postrik? JA s tim treba zvysuju vlhkost, dvakrat denne v roomu vystrikam davku z rozprasovace, trva asi 12hodin nez to poradny vyschne, zvedne to vlhkost treba o 30procent a nedela to fleky od vodniho kamene...
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.
Posledni dobou už kašlu na nejake postriky, jen ze startu jak jsou řizky male tak je kropim čistou vodou a to primo s kohoutku a to jen aby sem je trošku osvežil
Ještě bych se spíš zeptal na to PH. Kolik používáte. těch 7-8 mi prijde hrozně vysoký číslo. Na druhou stranu, píše to Jorge. Máte s tim někdo nějakou zkušenost??? Je to snad jediná věc, která se na G nikde neřeší, a to se tu řeší hodně naprostejch kravin.
no a jeste jsem nekde slysel ze by to mohla byt castecna ochrana proti plisni (nemaji rady zasadite prostredi) a tim ze list oplachnes timto roztokem (rozumej voda s vysokym PH) by se melo eventuelne stizit plisni (sporum plisne) uchyceni na listu.
Zdar, chci se zeptat, jestli nekdo pouzivate postrik s peroxidem? Ja to tak delam, pridavam ho do zalivky tak i do postriku. Kytky rosim priblizne 2hodky pred zapnutim lampy (ventylace bezi nonstop, tak to stiha uschnout)