Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Abych to uved na pravou miru, tak jsem ti popsal zapojeni tlumivky se dvema vyvody, ale to vubec nevadi staci, kdyz ten prostredni vyvod tlumivky nechas volnej a zapojis jen ty dva a jsem presvedcenej, ze ti to musi jet, pokud teda tam nemas neco v riti.
Zapojené je to dobře. Pokud nemáš někde sevřenu izolaci do svorky místo vodiče, tak potom některý z komponentů bude vadný. Zkusit vypůjčit od kamaráda startér a tak. Výbojka je nová?
Podle toho zapojení to nic nedělá, když to zapojim jak jsem to měl, tak to aspon bzučí... už fakt newim jak bych to měl zapojit.. komponenty se mi zdají v pořádku,, už to prej jelo,, takže to musí jet znova,, jen na to musim přijít...
Je blby, ze ti to nejede, ale zkus zapojeni jen na dva vyvody, podle tohodle zapojeni jsem to delal uz nekolikrat a vzdycky to jelo, prikladam obrazek, tady z groweru podle kteryho to delam http://grower.cz/home/potw.php?a...ow&photoid=7656
Původní příspěvek od Bostik1 Btw. Hanizek tim napruzenim myslel ty kontakty co dosedaj na tu objimku vybojky(aspon doufam), obcas se stane ze poradne nedosedaj a nejde to pak
nikde nevidim fotku vybojky, jestli ma zcernalou trubici tak muze bejt v haji ona, ted sem meril odpor 2 vyvodovy 100w tlumivky a je to 6,7 ohmu, u tebe bych zkousel merit mezi privodni fazi a nulakem(na tlumivce a bez napeti !), starter nevim jak promerit, jedina dalsi sance je vzit ten komplet do nejakyho elektroinstalacniho shopu, placatku rumu sebou jako uplatek(u nas to tak funguje ) a otravovat prodavace at proste meni jednu soucastku po druhej dokavad se to nerozsviti, vic uz fakt nevim jak poradit..